Tevreden klant!

Tevreden over de bestelde materialen. Levering zou sneller kunnen; enkele dagen moeten wachten.

De bestelling is niet aangekomen

En als je dan belt zeggen ze dat je geduld moet hebben

Levering was snel maar niet wat was besteld

Deurbeltrafo was kapot dus dan wil je snel een nieuwe. Om makkelijk te kunnen inbouwen in onsgroepenkastsysteem zocht ik op internet exact hetzelfde merk en model. Mooi dat allekabels die op voorraad had en ook nog voor een mooie prijs. Meteen besteld en volgende dag geleverd. Helaas kwamen voltage en amperage wel overeen maar was het een compleet ander merk en model. Daar gaat dan je mooie systeem want je hebt ook geen zin om nog langer niet bereikbaar te zijn en beeld op voordeur te missen. Jammer! Je verwacht tenminste een berichtje wanneer allekabels een alternatief product wil leveren.

Netjes.

Op de afgesproken tijd bezorgd en product werkt goed.

alles is correct verlopen

geen enkele opmerking

Bestelling kwam te laat

De eerste bestelling kwam netjes de volgende dag binnen. De tweede bestelling die ik echter de volgende dag nodig had kwam helaas 3 dagen later. Waardoor ik achter liep in mijn planning

Hoge kwaliteit snel bezorgd

De website is makkelijk in gebruik, prijzen zijn zeer goed en de kwaliteit van de geleverde kabel is uitstekend. Bezorging precies zoals vermeld. Erg blij mee

Zeggen wat ze doen, en doen wat ze zeggen!

Bestelde een internetkabel converter, bleek niet de goede, werd snel omgeruild en snelle financiele afwikkeling volgde!

Prefect geleverd, zoals beloofd.

Alles klopte

snelle levering, goedwerkend product

Alleen maar positief

Snel geleverd, goed verpakt

Goede webshop en dito bezorging!

Ruime keuze en snelle levering

Zeer snelle en geweldige hulp bij oplossen probleem.

Op mijn e-mail werd direct geantwoord en kwam men met de oplossing van het probleem.

Snelle bezorging

Fijne en duidelijke website

Super goed geregeld met kwaliteit!

Veel keuze en gewoon goed. Netjes zoals afgesproken op tijd geleverd! Ik weet waar ik voortaan kabels koop!

Snelle correcte levering

Er werd snel geleverd, zoals op de website vermeld. Dag erna de bestelling binnen

Snel geleverd en goed verpakt.

Het was niet de eerste keer dat ik hier een bestelling plaatste. En het zal zeker niet de laatste keer zijn.

Goed en goedkoop

Drie bewegingssensoren besteld, werden in korte tijd geleverd en werken prima.

Enorme keuze, goede kwaliteit en snel geleverd.

Ik vond in de webshop de spullen die ik nodig had, kon makkelijk bestellen en ze werden netjes binnen 24uur geleverd. Klasse!

Niet compleet , verkeerd

Ik had 2 male en 2 female coax stekkers gekocht. Bij een paar zaten er geen kleine schroefjes bij, en ik had bij de male 1 female zitten.. dus 3 female en 1 male. Volgende keer even beter kijken of het de goeie zijn en compleet.

Matig

Een muis gekocht van ongeveer 10 euro, ik snap dat dit goedkoop is voor een muis maar ik verwacht ik wel dat hij werkt. De usb aansluiting zat heel losjes in mijn laptop en verbond niet goed. Ik heb een nieuwe muis besteld bij bol.com, deze werkt wel. Wel snelle bezorging bij allekabels

goed product

Goed product, duidelijke omschrijving, snelle levering

Goede producten, snelle verzending

Levering sneller dan verwacht. Kwaliteit ook beter dan verwacht. Goede eerste kennismaking! Tot de volgende bestelling

Zeer Goed

Zeer Goed

Er wordt geleverd wat er wordt besteld . Enige minpunt is dat er niet tijdig wordt geleverd dus voor 2200 besteld is niet de volgende dag thuis.(maar dit geldt voor meerdere bedrijven door de drukte bij post nl )

9 Mercuriusstraat

Kerkrade 6468 ES

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire