Super snelle levering...

Bestellen ging eenvoudig En supersnelle levering ...

Prima service en snel geleverd

Ruim assortiment. Ik zocht een dekzeil en ook die hebben ze. Leuke bijkomstigheid is de waardebonnen die je kan uitkiezen bij een bestelling. Ik lees nu het AD 3 weken zo goed als gratis!

Goede service!

Goede service van Allekabels. Ik had een klein probleempje en ik werd snel geholpen en alles werd opgelost. Het koste mij heel weinig moeite en ik ben uiteindelijk tevreden met mijn aankoop! Ik zal hier nog een keer bestellen!

Prima shop.

Geen negatieve opmerking.

Snelle levering, goede service

Duidelijke site, vlotte levering

Snelle bezorging, binnen een dag in huis.

Vrijdags besteld, zaterdag in huis.

Correct en snel geleverd

Goede prijs kwaliteit verhouding, duidelijke site en snel geleverd.

Uitstekend!

Plezier van de aankoop en gelukkig super snel geleverd, bedankt!

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen

Mijn bestelling rond 15 u. geplaatst op 15 maart is volgens uw site "in behandeling". Dus blijkt dat de verzending twee dagen later zelfs nog niet gebeurt is (zonder enige verklaring). Dus die "bestellen voor 22 u en de volgende dag geleverd" NOT SO MUCH. Ik vermoedde dat het pakket wel onderweg zou zijn en de vertraging bij de post zou zitten, wegen de grote drukte. Maar nu stel ik vast dat mijn aankoop niet eens verzonden is. Ben wel heel tevreden over mijn voorgaande bestellingen, maar over deze laatste kan ik niets positiefs vertellen helaas. Ik reken erop van snel iets van u te vernemen en ga u daarom toch een positieve score geven.

geen

Niets op aan te merken

perfect

koop regelmatig via allekabels.nl ruime sortering op 1 plek en snelle levering. is gewoon goed

Goed produkt

Product voldoet aan de verwachting. Makkelijk bestellen en snelle bezorging.

Snel geleverd en goede kwaliteit

correcte en snelle levering

bestelde transformator met aantal aansluitstukken

Vlotte levering

Niet jullie schuld, maar 1 dag te laat geleverd

Zie hoger

Na overleg en voorlichting heb ik een hdmikabel besteld.

Snel en goed

Levering super snel en goed materiaal. Kreeg deze webshop via de helpdesk van mijn werk, goed bevallen!

Ik kende jullie niet , maar ben zeer tevreden!

perfect

makkelijke bestelling, snelle levering, perfect.

Snelle en goede levering

zeer goed

Gisteren besteld, vandaag in huis.

Alles correct geleverd

Diverse artikelen besteld, verschillende kabels, draadloos toetsenbord muis, toslink +kabel. Alles goed verpakt, geen beschadigingen geen manco's. Ook bij voorgaande bestellingen was alles perfect.

9 Mercuriusstraat

Kerkrade 6468 ES

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire