Prima producten, snelle levering!

Prima producten, snelle levering!

Des chakelaar werd tijdig geleverd.

Ik bestelde mijn schakelaar en had binnen de beloofde tijd mijn schakalaar in huis. Ik ben uiterst tevreden over de service én over het produkt zelf.

Besteld en niets meer gehoord en excuses en 10 euro korting

13 januari 2021 speakerkabel en een optische kabel besteld. Nog steeds niets ontvangen. Geprobeerd via het contactformulier te mailen met het bedrijf, lukte niet. Geprobeerd te bellen met het bedrijf, lukte niet. Gaat niet echt lekker bij alle kabels. Deze review ook op trustpilot gezet afgelopen vrijdag. Naar aanleiding hiervan een mail gehad van allekabels.nl met het verzoek mijn telefoonnummer te mailen zodat ze mij kunnen bellen om e.e.a. op te lossen. Gelijk terug gemaild en mijn telefoonnummer gegeven en gezegd dat ze me gelijk terug kunnen bellen. Niets gehoord. Vervolgens weer gemaild en gezegd, dat ze mij maandag na 13.00 uur kunnen bellen. Niets meer gehoord. Nu gemaild en gezegd, dat ik mijn bestelling wil annuleren. Ben benieuwd of en wanneer ik het door mij betaald geld nog terug zie. Aanvulling: geld terugontvangen nadat order geannuleerd werd. Vandaag 9 maart 2021 gebeld door een medewerker van Allekabels. Hij bood zijn excuses aan voor het verloop van e.e.a. en 10 euro korting op de volgende aankoop.

Snelle levering van het juiste, goed verpakt.

kabel stuk na 5minuten

Heb een platte HDMI kabel gekocht van 10m en na 5min werkte de kabel niet meer.

Niet heel best.

Laat ik vooropstellen dat ik op het bestellen en het afleveren van het bepaalde artikel geen commentaar heb. Snelle levering. Maar dan.... ik heb toch het verkeerde besteld en wil daarom het artikel terugsturen. Je moet dan een retourformulier via de website downloaden. Het vinden van dit formulier is een behoorlijke zoektocht. Na zo'n beetje alles aangeklikt te hebben eindelijk het betreffende formulier gevonden. Dit ingevuld en geprobeerd te versturen, volgende probleem...., dit doet het dus niet. Wel 10x geprobeerd en iedere keer word ik er weer uitgegooid. Dan de klantenservice maar bellen.... ook dat lukt niet. Telefoon gaat in 1e instantie over maar daarna wordt de verbinding verbroken. Ook wel 10x (zo niet meer) geprobeerd. Zit dus nu met een niet bruikbare adapter in mijn maag. Gelukkig is het maar een klein bedrag.....

dat wat ik zocht

eenvoudig en snel

Snel en correct

Veel keus,goede kwaliteit,duidelijk en snelle levering

PAKKET NIET BINNEN GEKOMEN

Pakket zou bexorgd worden door postNL. Wel aangenomen door postNL, maar nooit persoonlijk aangenomen of binnengekomen...

Voldoen aan mijn wensen

Kabels aangesloten pasten prima en werken goed

1e x maar zeker niet de laatste keer

Voor het eerst hier besteld.. Duidelijke overzichtelijke site waar alles te vinden is, je wordt prima op de hoogte gehouden en een snelle levering van je bestelling.

Was moeilijk om contact te krijgen

Na iemand gesproken te hebben is ons probleem netjes opgelost.

Tevreden

Mooi spul en op tijd geleverd

Snel,goedkoop en duidelijk

Snel besteld duidelijke aantrekkelijke prijzen en vlot geleverd heb hier al meerdere malen besteld gaat altijd goed en tegen de beste prijs

Absolute aanrader!

Dit bedrijf doet gewoon wat het vermeld!

Dikke pluim

Zeer snel en goed produkt gekocht

Perfect!

Allereerst was ik aangenaam verrast de kabel om mijn oudere IPad op te laden, op de site te vinden. Ondanks dat ik op een zondagmiddag bestelde, had ik het product de volgende dag al in huis. Wat een super service! Ik blijf in de toekomst zeker bestellen& beveel deze kabel specialist dan ook oprecht aan.

Snelle Levering

Juiste product en nogmaals snelle levering

Super snel geleverd

Zeer snelle levering

Dag na de bestelling was het al geleverd

Volgens afspraak.

Duidelijke omschrijving en snelle levering.

Héél tevreden

Héél tevreden en een snelle levering zoals beloofd, ondanks de corona wachttijden

Goede en snelle service.

Goede en snelle service

Prima verzorgd

Makkelijk om online te bestellen. Snel en goed geleverd

Snel & goed!

Binnen 24 uur had ik mijn bestelde kabel in huis, precies wat ik nodig had ;)

Mercuriusstraat 9

6468 ES Kerkrade

Over Allekabels.nl

Véél meer dan alleen kabels! Allekabels is meer dan alleen de online kabelspecialist, het is dé webshop met een enorm assortiment aan kabels, maar ook andere elektronicaproducten. Zoals onze naam al zegt, vindt u bij ons uiteraard de juiste kabels voor elke toepassing, voor beeld en geluid, computers en netwerk, licht en elektriciteit en nog veel meer. Ook voor toebehoren voor al deze kabels, zoals stekkers, pluggen, versterkers en switches, bent u bij Allekabels aan het juiste webadres. Daarbij komt dat Allekabels nog steeds groeit: wekelijks komen er nieuwe, handige producten bij.