Snel en compleet

Niets toe te voegen

Supersnel bezorgd

Snel geleverd conform afspraak. Super!

correct en supersnel geleverd

goede prijs, duidelijke site en alles was erg snel geleverd

snel geleverd voor een goede prijs

snel geleverd voor een goede prijs

Snelle levering (ondanks corona en het feit dat het dicht bij Kerstmis was waarbij veel online bestellingen vertraagd konden zijn) en het apparaatje en de kabel doen precies wat mijn bedoeling was: het signaal van de digitale audio-uitgang van mijn nieuwe Samsung TV omzetten naar een direct via koptelefoon te beluisteren signaal (3,5 mm uitgang) resp. een analoog signaal dat (via een kabel die ik al had) naar mijn Sony miniset kan. Ik ben tevreden!

Prima .

Ondanks alle pakket drukte , keurig op tijd geleverd .

Snelle volledige levering

Ondanks de drukte is mijn bestelling snel en volledig geleverd

Snelle nette levering

Prima, snelle levering!!

Makkelijk bestellen vlot geleverd

Overzichtelijke webwinkel waarbij bestelprocedure eenvoudig is. Snelle levering. Kwaliteit van de bestelling (adapter) is prima.

Snel en professioneel

Goed telefonisch advies gekregen.

Goed en snel

Goed en snel alleen te grote verpakking

vlotte en correcte service

vlotte en correcte service, product ontvangen 2 dagen na bestelling

excuses en oplossing

kerstlichtjes gekocht kabel met 600 lichtjes voor buiten heeft een week goed gewerkt en nu werken er ongeveer nog 50 lichtjes email gezonden naar allekabels antwoord was foto's doormailen aub wat ik nog dezelfde dag heb gedaan antwoord terug was retourformulier invullen en terugzenden we zijn maandag 21 dec ik kan ze pas maandag terugsturen tegen dat ze bij jullie arriveren gecontroleerd zijn en eventueel nieuwe kabel terug gestuurd krijg zijn we na nieuwjaar kabel teruggestuurd en zoals beloofd geld terug gestort op rekening 4 dagen later enkele dagen later telefoon had van allekabels om te vragen of alles nu in orde was ik heb melding gemaakt van de nogal dure terugzend kosten waarbij ze spontaan mij aanboden om deze alsook terug te betalen al bij al dus een happy end

Product komt overeen met wat ik nodig heb ook lekker goedkoper dan bij media markt internet kabel 4xgoedkoper

Snelle levering en kwalitatief prima spul.

Snelle levering en kwalitatief prima spul.

snel geleverd en ruim assortiment

Goede kwaliteit kabels, iedere denkbare soort kabel is hier te krijgen, en snel geleverd.

Gewoon alles prima!

Website duidelijk, bestellen en betalen verloopt prima en bestelling snel en netjes ingepakt bezorgd.

Erg behulpzaam, en meedenkend!

Omdat ik twijfelde over de oorzaak van m’n storing bij Ziggo, vooraf even gebeld met de klantenservice. Ze denken mee en adviseren. Zeer tevreden over deze service. Levering was ondanks de corona- en kerstdrukte erg snel. Kortom, ik kom terug!

super

besteld en de volgende dag bezorgd niet verwacht in deze tijd

Mwoah

Muis en mat waren er erg snel. Ik vond alleen dat er bij de muis niet duidelijk stond dat ik hier een aparte bluetooth ontvanger moet aanschaffen, als ik dat geweten had, had ik die ook gelijk besteld!

Geweldig.

Uitstekende service.

Goede prijs kwaliteit verhouding heel tevreden.

....

Het is precies wat er in de shop omschreven staat. En top snelle levering.

Goed, snel enzonder mankxeren

Mercuriusstraat 9

6468 ES Kerkrade

Over Allekabels.nl

Véél meer dan alleen kabels! Allekabels is meer dan alleen de online kabelspecialist, het is dé webshop met een enorm assortiment aan kabels, maar ook andere elektronicaproducten. Zoals onze naam al zegt, vindt u bij ons uiteraard de juiste kabels voor elke toepassing, voor beeld en geluid, computers en netwerk, licht en elektriciteit en nog veel meer. Ook voor toebehoren voor al deze kabels, zoals stekkers, pluggen, versterkers en switches, bent u bij Allekabels aan het juiste webadres. Daarbij komt dat Allekabels nog steeds groeit: wekelijks komen er nieuwe, handige producten bij.