Supersnelle levering, top!

Snelle levering tijdens deze drukke kerstperiode,top!

Goede kwaliteit en snel geleverd

Zondags besteld maandags al in huis. Artikelen voldoen ruimschoots aan de verwachting. Snel gemonteerd. Zeer tevreden over de levering

Snel geleverd goed product

Product was hier op voorraad. Snel geleverd. Helaas wel in een t.o.v. product hele grote verpakking. Dit kan wel anders denk ik. Maar dat is het enige minpunt.

Goed product, juiste informatie en snel bezorgd

De audiosplitter die ik bestels heb, werkt uitstekend. De info op de site klopt volledig. De bezorging was snel.

Alles helemaal okay!

Zie boven.

Het bestelde product werkt niet

Ik mailde de dag van levering al naar klantendienst om dit te melden maar kreeg nog geen antwoord denk nu 6 dagen later.

Uitstekende ervaring en levering volgens aankondiging.

Nadat ik Allekabels op internet gevonden had kon ik snel vinden wat ik zocht. Bestelling geplaatst en inderdaad de volgende dag in huis. Complimenten.

We waren heel tervreden van de bestelling

Artikel besteld en ook de volgende dag al in huis.

Op tijd geleverd en kwalitatief goed

Net als mijn vorige bestellingen, snel geleverd. En de kwaliteit was wederom uitstekend.

heel goed correct afgehandeld.voor herhaling vatbaar.

zeer goed

Uitgezochte artikel op tijd geleverd en dat in de corona tijd

Snelle service en kwaliteit!

Mooi product en snelle levering.

Foto van product en het product komen overeen. Erg blij mee. En snelle levering. Ze komen hun afspraken na. Heel prettig.

alle beloftes werden waar gemaakt

alles keurig verzorgd

snelle en goede service (goed materiaal

Szybko sprawnie i tanio.

• Poleciłbyś nas? Tak

Als we hier uitkomen: uitstekend!

Goedendag, Anderhalve week geleden een kabel besteld bij jullie. Door de 2e lockdown hebben wij noodgedwongen de deuren van onze winkel moeten sluiten. Daardoor is de kabel bezorgd (door PostNL) bij een PostNL ophaalpunt. Waarschijnlijk zijn die ook door de lockdown dicht, want ik heb er ondertussen al 4 keer voor de deur gestaan. Zonder succes. Wel kreeg ik een mail, dat als ik het pakketje niet voor 24-12 kom ophalen dat deze wordt teruggestuurd. Kunnen we hier nog wat aan doen? Mvg, Rinke Engel Tattoo Studio Jan

Na (vertraagd) contact - coulance oplossing in het midden

Ik bestel een speaker kabel van 10meter (geen ongebruikelijke lengte) zonder verdere bewerkingen. Op de productpagina van deze speakerkabel staat nergens specifiek vermeld dat er afwijkende retourvoorwaarden gelden, dat dit product onder de uitzonderingen van maatwerk valt. Zie productpagina: https://www.allekabels.nl/luidspreker-kabel/4479/1166680/luidspreker-kabel-per-meter-4-mm.html. Bij het binnen krijgen van de kabel, valt de dikte erg tegen en wil ik voor 1 maat kleiner gaan (2.5mm). Daarvoor vraag ik een retour aan, en bij het contact met jullie klantenservice verzoek ik om coulance en de retour van de 4mm te accepteren aangezien ik een nieuwe bij jullie wil aanschaffen van 2.5mm. Het gaat daarmee om een omruiling en niet om een retour. Bovendien ben ik ervan overtuigd dat jullie een 10m speaker kabel echt nog wel verkocht krijgen. Helaas krijg ik geen begrip en geen medewerking van jullie klantenservice richting een oplossing. Er wordt slechts verwezen naar de kleine lettertjes van jullie voorwaarden. Deze zijn blijkbaar belangrijker dan de ervaring van de klant. Erg slecht. -- UPDATE 11-02-2021 Na 3 maanden geen contact te kunnen krijgen met de klantenservice, werd ik alsnog gebeld. Goed gesprek gehad met de medewerker klantenservice. Coulance afspraak kunnen maken voor een 50% refund. Dit vind ik een schappelijke oplossing. Klantenservicemedewerker stond open voor feedback, wat ook een pluspunt is in vergelijking met andere webshops

snelle service

Prima service, snel en goed verzorgd!

Prima service!

Goed navigeerbare website, eenvoudig bestelproces en snelle toezending van het product. Kortom: prima service!

Goede kwaliteit snelle levering

Bezorging op tijd ook in deze hectische tijd

Ik miste een tweede schijfje om de kerstlichtjes op te rollen. Ik vond ik de kleur van de lampjes geel IPV warm wit

duidelijke beschrijving produkten

In 1 keer de juiste monitorkabel en adapter kunnen bestellen dankzij de duidelijke beschrijvingen waarmee het zich onderscheid van andere sites

Mercuriusstraat 9

6468 ES Kerkrade

Over Allekabels.nl

Véél meer dan alleen kabels! Allekabels is meer dan alleen de online kabelspecialist, het is dé webshop met een enorm assortiment aan kabels, maar ook andere elektronicaproducten. Zoals onze naam al zegt, vindt u bij ons uiteraard de juiste kabels voor elke toepassing, voor beeld en geluid, computers en netwerk, licht en elektriciteit en nog veel meer. Ook voor toebehoren voor al deze kabels, zoals stekkers, pluggen, versterkers en switches, bent u bij Allekabels aan het juiste webadres. Daarbij komt dat Allekabels nog steeds groeit: wekelijks komen er nieuwe, handige producten bij.