Onvriendelijke richting klant die informatie niet goed ziet

Ik heb buitenlampjes gekocht met IP44, mijn ervaring met IP44 is dat het buiten kan hangen. Zo ook deze lampjes buiten gehangen, beginnen na een week al roestplekken te tonen. Wordt erop gewezen dat ik bij de informatie op IP44 kan aanklikken en dat er staat dat het alleen spatwaterdicht is, ik zou er ook op kunnen Googelen. Dan zie ik dat het alleen spatwaterdicht is. Als klant geef ik aan dat ik deze informatie onduidelijk vindt, zeker omdat mijn andere lampjes het gewoon prima doen. Daar hebben ze geen boodschap aan, ik moet beter kijken op hun website. Die blijkbaar zo duidelijk voor hun is dat het voor de gebruiker ook duidelijk genoeg moet zijn. Slechte service om je klant zo te woord te staan. Het product kan niet meer retour dus ik zit met kapotte lampjes die behoorlijk duur waren, terwijl ik er zelf op hun website ben ingestonken door lampjes te kopen die onder buitenverlichting hangen.

prima service

De volgende dag was alles bezorgd,

Levering snel en correct

Bij andere leveranciers wordt een mail verstuurd na het verzenden van de bestelling.

Netjes afgeleverd en van goede kwaliteit

Ik heb voor de wat duurdere lichtjes gekozen, absoluut geen spijt van. Degelijk product met warm licht :)

Alles prima

Alles prima

Zeer tervreden

Bestelling gedaan, netjes de volgende dag geleverd gekregen, bleek alleen niet het goede te zijn. Verkeerd besteld / foutje op de website. Klanten service gebeld paar min gewacht en netjes te woord gestaan over de bestelling een check gedaan en alles was geregeld. en er is doorgegeven om de fout z.s.m. te corrigeren op de website. Nieuwe artikelen besteld in de hoop dat ze morgen binnen komen. Zeer zeer tevreden over de klantenservice en het bedrijf

Uitstekend product en prima service. Verpakking mag iets compacter.

Alles wat je zoek gevonden

Ik wilde mijn eigen gemaakte Kerststal die al enkele jaren verlicht wordt met een tweetal theelichtjes, eens goed voorzien van elektrische verlichting. Op zoek dus naar E10 fittingen en lampjes. Bij allekabels.nl slaag je hiervoor gegarandeerd. Snelle levering en nu wordt de Kerststal van binnenuit uit elektrisch verlicht. Veel mooier en sfeervoller.

Helemaal tevreden

zeer overzichtelijke website zeer scherpe prijzen snelle levering

Zeer tevreden!

Mijn eerste ervaring met de webshop Allekabels is zeer positief! Erg snelle verzending, netjes op de hoogte gehouden van status pakket, keurig verpakt en een klein presentje toegevoegd. Dat heet Service. Ik kom hier zeker terug!

Snelle levering!

De haspels voor kerstverlichting werden prompt geleverd. Goede prijs. Klantenservice prima bereikbaar voor een vraag die ik er over had

Verkeerde artikel gekregen, maar super opgelost

Ik heb het verkeerde artikel ontvangen. Na contact te hebben opgenomen werd ik netjes gebeld om het probleem op te lossen. Top!

Bezorging top helpdesk minder

Bezorging was snel en goed maar ik heb een paar dagen geleden een retour verzoek ingediend vis de helpdesk maar heb nog steeds niks terug.

Snel en goede service

levering zoals voorzien

product levering zoals voorzien , administratie goed op orde .

Snelle levering, mooie kerstverlichting

Prima bedrijf, levert snel en goed

Snelle levering en prima product

Ben er blij mee!

Perfecte kwaliteit en snelle levering

In een woord Super! Echt een aanrader.

Snelle levering en heel scherp van prijs met goede kwaliteit!

Ook in tijden van corona, vandaag bestellen is morgen geleverd zoals vermeld op de website. Heel tevreden met deze service. Bedankt

Overzichtelijk, goede prijs kwaliteit.

Precies gekregen wat we besteld hebben helemaal goed

Eenvoudig, duidelijk te bestellen en snelle levering.

Prima site, betrouwbaar en snelle levering

Gewoon Prima

Correcte prijs, zeer snelle levering, goed materiaal!

Snel

Bestellen, betalen en bezorgen

Mercuriusstraat 9

6468 ES Kerkrade

Over Allekabels.nl

Véél meer dan alleen kabels! Allekabels is meer dan alleen de online kabelspecialist, het is dé webshop met een enorm assortiment aan kabels, maar ook andere elektronicaproducten. Zoals onze naam al zegt, vindt u bij ons uiteraard de juiste kabels voor elke toepassing, voor beeld en geluid, computers en netwerk, licht en elektriciteit en nog veel meer. Ook voor toebehoren voor al deze kabels, zoals stekkers, pluggen, versterkers en switches, bent u bij Allekabels aan het juiste webadres. Daarbij komt dat Allekabels nog steeds groeit: wekelijks komen er nieuwe, handige producten bij.