Goed produkt en zeer snelle levering

Je krijgt snel wat je hebt besteld. Het produkt: een afvalbak met deksel zag er goed en nieuw uit en was licht van gewicht. Prijs / kwaliteit verhouding is uitstekend.

Leren inpakken.

Onderdeel was prima, zeer tevreden. Bezorging is ook prima verlopen. Nu het inpakken nog, dat is een aanfluiting. Geen extra tape om de doos dicht te tapen met gevolg dat de inhoud van de doos op het erf lag. Zeer slecht.

perfect voor elkaar

netjes op tijd

Snel en goed geleverd. Top

Duidelijke site, besteld en snel geleverd. Zelfs in een zeer lastige drukke tijd

Snelle levering en goede web site

Prima geregeld

Snelle levering.

Snelle verzending en niet te duur

Snelle verzending en niet te duur

Betrouwbaar en goed product.

Nette en snelle levering!

Geen klachten ontdekt. De spullen zijn in goede orde aangekomen en vooral snel!

Super service, snelle levering en zonder overdreven afval ingepakt!

Goed bezig, hou het zo ecologisch + lean & green mogelijk! :)

Heel snel..

Bestelling was er sneller dan de bevestiging dat het aankwam..

Gewoon goed

Geleverd volgens verwachting

Tv hangt niet recht

Je kan de tv niet afstellen zodat de tv beugel recht hangt. De tv kantelt naar voren toe. Het bedrijf heeft mijn klacht netjes in behandeling genomen. Ik ben zeer tevreden over de vriendelijke service.

Best

Mooi service snell, en pro bedankt

Alles tot grote tevredenheid.

Goed product en snel afgeleverd

Perfecte levering!

Precies wat ik nodig had en voor de juiste prijs op tijd geleverd

snelheid, juiste levering, juiste prijs

snelheid, juiste levering, juiste prijs

Exact wat ik nodig had

Deur klink zat los, maar gewone inbussleutels pasten niet. Ook winkel waar ik de deurknop had gekocht had geen passende. Tot ik zag dat het een speciaal soort inbus was. Via google afbeeldingen gevonden en Allekabels (wat een assortiment!) had een setje voor een uiterst schappelijke prijs. Besteld en razendsnel in huis. Kleinste sleuteltje paste perfect. Deur klink zit weer stevig.

Correct vlotte levering

Wat ik in de winkel niet vond - was beschikbaar bij jullie - een aanrader (Kleine onderdeeltjes voor verlichting en zo moest ik men toestel niet weggooien

Vlotte service, had wel de indruk dat de Mailservice niet echt werkte. Voor de rest, het product werd keurig afgeleverd, voldeed aan mijn wensen ...

Prima snelle levering van de juiste artikeken

Overzichtelijke website. Ik kon snel en makkelijk de te bestellen artikelen vinden. Snelle levering.

Precies wat ik zocht.

Snelle en correcte levering

Ik was aangenaam verrast door het feit dat mijn pakje al binnen 1 dag in Belgie werd geleverd.

Kerstverlichting naar mijn hart

Gister bleken de kerstlampjes stuk èn overal uitverkocht. Bij Allekabels.nl nieuwe besteld. Die werden vandaag al supersnel geleverd. Mooi warm licht en gemakkelijk aan te brengen in de boom. Blij mee, maar net iets te kort. Had ik maar 2 snoeren besteld...

Mercuriusstraat 9

6468 ES Kerkrade

Over Allekabels.nl

Véél meer dan alleen kabels! Allekabels is meer dan alleen de online kabelspecialist, het is dé webshop met een enorm assortiment aan kabels, maar ook andere elektronicaproducten. Zoals onze naam al zegt, vindt u bij ons uiteraard de juiste kabels voor elke toepassing, voor beeld en geluid, computers en netwerk, licht en elektriciteit en nog veel meer. Ook voor toebehoren voor al deze kabels, zoals stekkers, pluggen, versterkers en switches, bent u bij Allekabels aan het juiste webadres. Daarbij komt dat Allekabels nog steeds groeit: wekelijks komen er nieuwe, handige producten bij.