Mooi op tijd geleverd

Prijs correct en snelle bezorging

Levering zoals bij het product is vermeld. En dat ondanks deze coronatijd....top service.

Hartstikke tevreden

Snelle levering compleet pakket

Niet 100%

Zakelijke bestelling, Post NL komt donderdag na werktijd, geen brievenbus, pakketje gaat de volgende dag gelijk naar Post NL depot in Den Bosch en wordt dus niet nog een keer aangeboden, daar zelf moeten afhalen. Lijkt mij dat je daar geen verzendkosten voor betaald.

Goed geregeld

Heb prettig ervaren

goede levering

Goed en snel geleverd en mooie kwaliteit!

Snelle levering, product niet betrouwbaar.

Ik heb de steekkar letterlijk 2 keer kunnen gebruiken. De eerste keer met de wasdroger ging het goed en de tweede keer met de koelkast is er een wiel afgebroken. Uiteindelijk toch alles met de hand naar beneden getild.

Mijn zoon heeft bij ons een probleem geconstateerd en materiaal besteld bij jullie en n paar dagen later was alles in huis

Prima en snel geleverd!

prima service, goede kwaliteit stekkerdozen voor een goede prijs. top dat ze stekkerdozen hebben met een langere snoer dan 5m. Lastig te vinden.

goede kwaliteit

makkelijk te installeren , werkt goed en solide . prima .

Vlotte afwikkeling. Product ontvangen zoals omschreven.

Vlot geleverd. Product voldoet aan beschrijving.

supersnel

supersnel geleverd en goed product.

Functionaliteit werkt niet als verwacht

Ik heb een internet-splitter aangeschaft in de veronderstelling dat we 2 computers tegelijk gebruik kunnen maken van de vaste aansluiting. Helaas werkt dat niet tegelijkertijd: de één doet t nu wel en de andere alleen via WiFi en andersom. Conclusie: de splitter doet t niet zoals ik had verwacht en dus wordt deze niet gebruikt.

Heel goede firma en produkt heel snel geleverd

Overzichtelijke website, snelle levering, dat verwacht de klant

Positief, zie titel

Nette en snelle afhandeling binnen 2 dagen.

Zie boven

Redelijk

Het bestellen ging goed. Er werd gezegd dat bestelling onderweg was. Toen reeds geleverd. Ik had nog niets ontvangen. Toen wilde ik contact opnemen. En dat was niet goed. Werd niet opgenomen. En zelfs afgebroken toen ik nog in de wacht stond. Heel vervelend. Maar goed uiteindelijk geleverd.

keurig en snel geleverd!

Overzichtelijke webshop, scherpe prijzen. Bestelling werd correct en snel geleverd.

supersnel

zeer snelle levering. alles prima

Vlotte levering/goedverpakt

Voldoende maar traag

De exacte kabel gekregen die ik nodig. Levering traag. Besteld op vrijdag en pas geleverd op woensdag.

Echt heel snel geleverd!

Diverse netwerkkabels besteld om 21:50 vrijdagavond en zaterdag gewoon in huis, heel fijn. En de producten zijn ook van goede kwaliteit.

klantvriendelijk

Ik was dom geweest en had een verkeerde bestelling doorgegeven en wilde de bestelling annuleren .Tijdens een gesprek met de klantenservice werd het probleem simpel en snel opgelost. Daar was ik heel blij mee!

Netjes en snel geleverd !

Alles was prima , had een stroom verdeel doos besteld. Kwam ik erachter dat ze wel heel klein zijn . Verder alles top !

snel en netjes

zeer goed

Mercuriusstraat 9

6468 ES Kerkrade

Over Allekabels.nl

Véél meer dan alleen kabels! Allekabels is meer dan alleen de online kabelspecialist, het is dé webshop met een enorm assortiment aan kabels, maar ook andere elektronicaproducten. Zoals onze naam al zegt, vindt u bij ons uiteraard de juiste kabels voor elke toepassing, voor beeld en geluid, computers en netwerk, licht en elektriciteit en nog veel meer. Ook voor toebehoren voor al deze kabels, zoals stekkers, pluggen, versterkers en switches, bent u bij Allekabels aan het juiste webadres. Daarbij komt dat Allekabels nog steeds groeit: wekelijks komen er nieuwe, handige producten bij.