Product niet top, service is super

Ik had een vrij goedkope batterypack voor me xbox controller gekocht. Nou verwachtte ik er niet enorm veel van maar het valt meer tegen dan verwacht. Klantenservice heeft contact met mij opgenomen en ik ben enorm goed geholpen. Het product is niet zo goed maar daar kunnen hun jiks aan doen. Uiteindelijk zeer tevreden met hoe dit afgehandeld is, daarom 4 sterren.

Alles naar verwachting

Goede, snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling

De bestelde deurbel werd zoals beloofd snel geleverd. Het artikel zelf ziet er goed uit. Maar ik kan over de werking hiervan op dit moment nog maar weinig zeggen omdat ik het nog niet geïnstalleerd heb. Dit zal trouwens pas over een maand of zo gebeuren.

In eerste instantie was mijn bestelling nooit aangekomen. Nadat ik dit had aangegeven kreeg ik al snel een mail of ik contact wilde opnemen met Allekabels.nl . Al snel had ik een medewerker aan de lijn. Alles is prima opgelost en ik kreeg een hele duidelijke uitleg waar het waarschijnlijk fout is gegaan. Dus in tegenstelling tot wat ik eerder schreef zou ik wel degelijk deze site aanraden.

handige website

Product werkt prima, De verzending kon beter. Ik bestelde op donderdag voor 22:00 een kabel, op website staat voor 22:00 volgende dag in huis. helaas was dit niet het geval. ik kreeg wel een email dat ze het vrijdag op de post zouden doen en dat ik het dan zaterdag zou ontvangen, helaas is dat ook niet gebeurt. als het een pakketje was geweest had ik het wel gewoon zaterdag binnen gekregen. na het gesprek met het bedrijf hebben ze uitgelegd hoe het kwam. met verandering omgaan als bedrijf maakt het ook niet makkelijker. de klantenservice is wel erg goed. door de klacht serieus op te pakken en te gebruiken.

Handige website en snelle levering.

Op de website had ik snel gevonden wat ik nodig had. Invullen wanneer en waar ik het wil laten leveren was ook zo geregeld.

Uitstekende ervaring

Ruim assortiment, gemakkelijk besteld en snel geleverd.

Goed product, snelle levering

Bestelling HDMI kabels met een 90 graden aansluiting/stekker

Betaling ouderwets

Spijtig geen PayPal en ouderwetse manier van bancontact via bakje en niet.via qrcode.

snel geleverd

geweldige snel en netjes geleverd bedankt wilma engelen

Goede producten en snel geleverd

Drieweg verdelers gekocht die snel werden geleverd en aan de verwachting voldeden

Prima, snelle levering

Snelle levering en artikel is wat we ervan verwachten

Correcte en snelle levering, product voldoet aan verwachtingen

Snel goede kwaliteit

Levering Duurt te lang

Vandaag besteld pas een week later in huis. Op zich geen probleem als er maar niet gezegd wordt dat de volgende dag je het binnen hebt. Er is achteraf keurig teruggebeld en uitleg gegeven waarom de levering zo is gegaan. Ter compensatie wordt mijn uitgave teruggestort. Prima afhandeling

Snel goed alles wat ik nodig had netjes bezorgd

Ik had een aantal kabels en andere dingen nodig , dus bij jullie is bijna alles te koop , ruim assortiment. En redelijke prijzen wat tegenwoordig zeer belangrijk is . Snelle levering en netjes verpakt. Ik zal het iedereen aanraden!!!

Geweldig snel

Gekregen wat ik besteld heb voor een eerlijk goedkope prijs. Meest belangrijk het werkt perfect

Ruim voldoende

Betaalbaar en snelle levering.

Snelle levering echter het artikel werkt niet.

Kocht een usb verloopstekker. Deze werkt echter niet. Noch op ipad noch op iphone. Oorzaak hiervan is niet bekend. Mogelijk heb ik niet de juiste stekker besteld. Binnen een week telcon gehad met ‘Allekabels.nl’. Een zeer inlevende medewerker aan de lijn die meedacht in oplossingen. Probleem is voortreffelijk en correct opgelost. Chapeau voor dit bedrijf!!! Ze hebben een uitstekend assortiment en prima prijzen. Echt een aanrader!

Snel en netjes geleverd

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Prima produkt, levertijd niet gehaald

Prima produkt, de levertijd werd belooft op 1 werkdag. Niet gehaald ondanks belofte. Niet erg, maar toch.

perfect en snelle levering

perfect. Snelle levering en zeker niet duur.

Geweldig tevreden

de uitleg van producten de prijsverhouding en het snelle versturen van de producten Geweldig geregeld

Alles prima!

Alles klopt, de site, het product de levering. Gewoon prima dus!

Mercuriusstraat 9

6468 ES Kerkrade

Over Allekabels.nl

Véél meer dan alleen kabels! Allekabels is meer dan alleen de online kabelspecialist, het is dé webshop met een enorm assortiment aan kabels, maar ook andere elektronicaproducten. Zoals onze naam al zegt, vindt u bij ons uiteraard de juiste kabels voor elke toepassing, voor beeld en geluid, computers en netwerk, licht en elektriciteit en nog veel meer. Ook voor toebehoren voor al deze kabels, zoals stekkers, pluggen, versterkers en switches, bent u bij Allekabels aan het juiste webadres. Daarbij komt dat Allekabels nog steeds groeit: wekelijks komen er nieuwe, handige producten bij.