Vlotte levering goede prijs

De volgende dag geleverd!

Bestelling juist en volgende dag geleverd, 10 op 10!

Wat ik nodig heb en vlot

Wat ik nodig heb en vlot

uitstekend

Zeer vlotte afhandeling, en vlugge levering ik ben zeer tevreden

Snelle levering, voldoet aan verwachting.

De website was gebruikersvriendelijk, bestelling snel binnen. Goede prijs kwaliteit verhouding en erg tevreden met het product.

Product voldoet aan de verwachtingen

Deze kabel had ik nodig om een audio systeem aan te sluiten op een gsm. Product voldoet aan de verwachtingen

Frustrerend voor de klant en nadelig en Allekabels.nl

Een kleine bestelling geplaats, dat moest geleverd worden de dag nadien door PostNl. Op de trace website van Postnl staat levering vandaag tussen 10.30 en 14.30 werd niet geleverd. Later op de dag veranderd het naar wij proberen voor 22.00u. Geen levering. Dan verschijnt er levering morgen tussen 11.30 en 14.30 Rond 14.00 komt het pakket aan. 1 dag volledig thuisgebleven omdat pakket kon geleverd worden dat maar niet komt. Dat is ongeoorloofde en voor de klant ongewenste gijzeling, omdat PostNl zijn eigen uur schema's niet naleefd. Het is niet de eerste keer dat ik door het bedrijf PostNl in de zak word gezet, bij mij is de maat vol met dit bedrijf PostNl. Ik doe nergens geen bestellingen meer indien het geleverd word door PostNl.

Duidelijke site met snelle bezorging.

Ik heb een positieve ervaring met Allekabels. Het gewenste artikel was online op voorraad en na betaling was het snel geleverd. Ik heb geen op of aanmerkingen.

Op tijd geleverd en correct.

Zeer snelle levering en goed verpakt

Heel snelle service

Zijn goed

Groot assortiment en snelle levering

Aangezien het assortiment erg groot is, moet je wel weten dat je de goede kabel besteld. Voor de door mij bestelde telefoonaansluitkabel tussen wandaansluiting en telefoontoestel had ik de keuze uit RJ11 en RJ12, de eerste met 4 aansluitdraden en de tweede met 6. Maar in de beschrijvingen van de kabels kon ik nergens vinden wanneer de ene en wanneer de andere moet worden gebruikt. Ik heb dit op internet moeten nazoeken, geen ramp maar wel wat omslachtig. Het zou handig zijn dit kort in de beschrijvingen te vermelden. Uiteindelijk de 4-aderige RJ 11 besteld omdat die geschikt is voor een normale aansluiting.

Snelle levering. Redelijke prijs.

Perfect en snel.

Alle toezeggingen in de aankoopinformatie werden nagekomen. Daar kunnen velen een voorbeeld aan nemen.

prima produkt snel geleverd.

Voldoet aan verwachting

Doet wat belooft wordt

Helemaal top goed beschreven en op tijd geleverd top top top ga zo door

Super vlot !

Vlot, snel, gemakkelijk besteld, duidelijk gecommuniceerd.

Heel tevreden

een stekkerdoos besteld met 4,5 meter kabel die ik snel nodig had In de winkels gaat het van 3 naar 5 meter kabel, dus op deze site besteld en had mijn bestelling de volgende dag in huis, super gewoon.

Snel en professioneel

Snel en professioneel tnx

Prima zaak en vlotte levering

Goed en overzichtelijke internetpagina. Groot assortiment. Makkelijk plaatsen van een bestelling, snelle levering. Prima retour mogelijkheden en goede communicatie via de E-mail. Een standaard retour formulier met een antwoordnummer zou prettig zijn in geval van retourneren.

Snelle afhandeling, goede kwaliteit.

Zeer tevreden.

Correct en snel!

Prima winkel

Goed voor kabels

Overzichtelijke site en snelle levering

Had mijn bestelling goed en snel gekregen

Ik heb een positieve ervaring met deze website kon makkelijk dingen filteren en stond der uit eindelijk overzichtelijk bij. Ook heb ik mijn bestelling erg vlot ontvangen, waar ik erg tevreden over ben 6858683

Mercuriusstraat 9

6468 ES Kerkrade

Over Allekabels.nl

Véél meer dan alleen kabels! Allekabels is meer dan alleen de online kabelspecialist, het is dé webshop met een enorm assortiment aan kabels, maar ook andere elektronicaproducten. Zoals onze naam al zegt, vindt u bij ons uiteraard de juiste kabels voor elke toepassing, voor beeld en geluid, computers en netwerk, licht en elektriciteit en nog veel meer. Ook voor toebehoren voor al deze kabels, zoals stekkers, pluggen, versterkers en switches, bent u bij Allekabels aan het juiste webadres. Daarbij komt dat Allekabels nog steeds groeit: wekelijks komen er nieuwe, handige producten bij.