Betrouwbare leverancier, correcte behandeling

Betrouwbare leverancier, correcte behandeli

Altijd goed

Goede producten en snelle levering

Het juiste product supersnel geleverd!

Ook voor oudere typen aansluiting de juiste kabel beschikbaar.

prima product voor een goede prijs

Echte ervaring moet ik er nog mee opdoen, maar de test voor het eerste gebruik waren goed. Nu zien of het op langere termijn ook goed blijft gaan. Hoe dan ook een goed product (megafoon) voor een goede prijs.

Levering zoals verwacht, dus 5 sterren

Levering zoals verwacht, dus 5 sterren. Prima geregeld dus

goede snelle levering

zoals altijd vlot en correct geleverd

uitstekend

Snel en voordelig

eel goed

ik ga meer kopen bij kabels .nl

Even zoeken maar gelukt

Het filteren kan beter. meer opties etc.

Super online winkel. Super prijs / kwaliteit en super snel!

NVT

Gewoon goed

Klantenservice goed. Ik ben goed voorgelicht over de aan te schaffen adapter.

Alles goed verlopen en in orde

probleemloze bestelling, betaling en levering. Een aanrader

Scherpe prijs Snelle levering

Wederom goed

Goed en snel geregeld

Prima site; goed en duidelijk. Levering snel en prima!

Super goeie ervaring, is niet de 1e bestelling.

Super goeie ervaring, is niet de 1e bestelling. vandaar weer een nieuwe bestelling. omschrijving klopt perfect en supersnel geleverd.

Goede website, snelle levering

Ik heb gevonden op wat ik zocht en het was snel in huis

Prima en vooral op tijd

Prima en vooral op tijd

Product was snel gevonden, besteld en geleverd Weinig ruimte voor verbetering

Snel geleverd, goede prijs

Zelfde avond om 11 uur nog verzonden, alleen helaas was de dop van de bus perslucht kapot toen deze aankwam, maar voor de rest perfect.

product en levering prima in orde

Kwaliteit en levering voldeden volledig aan mijn verwachtingen

zeer onduidelijke handleiding en slecht montagemateriaal

De handleiding was waardeloos. Amper te lezen en de tekeningen zijn bijzonder slecht en klein gedrukt waardoor er haast geen nuttige info uit af te leiden is. De schroeven zijn veel te zacht om goed aan te draaien in de muur. De kop beschadigt bizar snel. Ook de pluggen kunnen zeer slecht tegen een tikje om ze goed in de muur te drukken. Na veel gedoe en nieuwe schroeven en pluggen gekocht te hebben hangt de tv, maar hij heeft nog wat wiebelruimte die mij niet volledig geruststeld. UPDATE: na bovenstaande berichtgeving richting Allekabels.nl is er op een zeer correcte wijze contact gezocht. Er is een fijne oplossing geboden voor de ervaring. Het product was niet wat ik hoopte, de service des te meer.

KABEL WERKT NIET

Kabel besteld (bestelnr. 6819427) en ontvangen, maar kabel werkt niet. AUB met een oplossing komen!

Net product

Snelle verzending en levering

Vlot en snel verlopen

Korte leveringstermijn en alles klopte volgens mijn bestelling. Top!

Mercuriusstraat 9

6468 ES Kerkrade

Over Allekabels.nl

Véél meer dan alleen kabels! Allekabels is meer dan alleen de online kabelspecialist, het is dé webshop met een enorm assortiment aan kabels, maar ook andere elektronicaproducten. Zoals onze naam al zegt, vindt u bij ons uiteraard de juiste kabels voor elke toepassing, voor beeld en geluid, computers en netwerk, licht en elektriciteit en nog veel meer. Ook voor toebehoren voor al deze kabels, zoals stekkers, pluggen, versterkers en switches, bent u bij Allekabels aan het juiste webadres. Daarbij komt dat Allekabels nog steeds groeit: wekelijks komen er nieuwe, handige producten bij.