Snelle levering goed product

TV standaard besteld, deze was binnen 2 dagen binnen en precies zoals we hoopten. Prima service en goed product

alles perfect zoals verwacht

De website bevatte een volledig overzicht van alle produkten, makkelijk te filteren - goede snelheid. De levering was helemaal zoals verwacht.

Goede prijs / kwaliteit van het product; alleen helaas veel te laat geleverd

Prima kabel besteld op een zondagmiddag omdat ik een snelle verbinding tussen een powerbank en een iPhone nodig had voor een bruiloft. Zou volgens de website de volgende dag bezorgd worden. Op woensdag vroeg in de middag vertrokken naar de bruiloft; helaas zonder kabel die nog niet was geleverd. Gelukkig kwam ik met wat improviseren nog net niet in de problemen daardoor op de bruiloft. Kortom: goed product voor een goede prijs. Helaas voor mij een late levering, maar misschien heeft de Corona-sitiatie hier ook een rol gespeeld bij de vervoerder. 'Allekabels' reageerde klantgericht op mijn onvrede met ondermeer de tip dat ze graag eerder gehoord hadden dat ik te lang op de levering moest wachten omdat ze er dan misschien nog wat aan hadden kunnen doen.

Zeer uitgebreide website en heel snel verstuurd

Inpluggen van stekker stroef en middelste zelfs onmogelijk

Goede aftersales toen het product niet voldeed aan de verwachtingen . Zouden meer bedrijven moeten doen om hun kwaliteit te borgen!

Het deed wat ik verwachtte

Het kwam de dag daarna binnen En het deed waarvoor ik het besteld had

Snelle levering van een super t.v. beugel voor €23,-!

overzichtelijke website met een snelle en correcte service

's AVONDS MIJN BESTELLING GEPLAATST EN DE DAG NADIEN GELEVERD!

misleiding

Mijn bestelling was : Aan/Uit Module-500W+Met afstandsbediening productcode:1145522 - Bestelnummer: 6758300. Dit is geen Aan/Uit Module daar ze na 2 minuten uitvalt en dus enkel voor rolluiken gebruikt kan worden,niet geschikt voor verlichting en ... te bedienen.

Snel en goed

Alles op tijd geleverd, zonder verdere problemen

prima product, goed verpakt en snelle levering.

Positief

De volgende dag al binnen, via mail wordt je op de hoogte gesteld. Makkelijk te op te hangen en ziet er mooi uit.

Levering te laat

Door problemen bij AlleKabel én bij BPost kreeg ik mijn pakketje pas na 6 dagen, ipv de beloofde "next working day". Na schriftelijke klacht, heeft AlleKabels zich geëxcuseerd voor het ongemak en een kleine commercïele geste gedaan bij de volgende bestelling.

snel en goed geleverd

Snel besteld en snel geleverd

Keurige levering

het is altijd goed

als ik iets bestel krijg ik altijd hetgeen ik wil daarom dank u

Snelle en accurate levering

Heb al vaker bij Alle Kabels besteld. zeer tevreden over afhandeling en levering. Betrouwbaar bedrijf.

nooit meer

Heb vorige week soldeer set besteld een week later nog niets aangekomen. Heb proberen te telefoneren niemand aan de lijn te krijgen. En dan zeggen ze voor 10 besteld andere dag geleverd?

super snelle levering

fijn bedrijf

prima verlopen

alles goed

Snel geleverd en werkt goed naar behoren

Prima kwaliteit, snelle levering

is wat het moet zijn, correct en snel

zie vorige alinea

kabels prima, verzending rommelig

De kabels waren prima, maar de verzending was problematisch. Toen ik ze bestelde heb ik aangevinkt dat ik ze voor een bedrijf bestelde, maar het bericht van postnl over de verwachte levertijd van de eerste levering was vervolgens tussen 18:00 en 20:00... in ieder geval ons bedrijf is dan gesloten. Ik kon ook een andere levertijd kiezen, echter de geboden opties waren wederom allemaal 's avonds en zelfs op zaterdag. Dat is leuk voor particulieren, maar niet voor zakelijke bestellers. Nu moest ik de bestelling dus zelf ophalen bij een postagentschap. Dit is achteraf pro-actief besproken met de webwinkel die hebben uitgelegd dat de mogelijkheden van PostNL soms beperkt zijn, en gekoppeld aan de wijk. Ook boden ze een attentie aan. Dat vond ik wel heel klantvriendelijk en daarom beveel ik allekabels.nl toch aan.

Mercuriusstraat 9

6468 ES Kerkrade

Over Allekabels.nl

Véél meer dan alleen kabels! Allekabels is meer dan alleen de online kabelspecialist, het is dé webshop met een enorm assortiment aan kabels, maar ook andere elektronicaproducten. Zoals onze naam al zegt, vindt u bij ons uiteraard de juiste kabels voor elke toepassing, voor beeld en geluid, computers en netwerk, licht en elektriciteit en nog veel meer. Ook voor toebehoren voor al deze kabels, zoals stekkers, pluggen, versterkers en switches, bent u bij Allekabels aan het juiste webadres. Daarbij komt dat Allekabels nog steeds groeit: wekelijks komen er nieuwe, handige producten bij.