U doet wat u beloofd

Gewoon wat ik van een online schop verwacht. Correcte producten, correcte levering.

Heel te vreden

alles oke

zeer correcte transactie

Verzendkosten hoog

Kabel besteld voor 7,95 en 3,95 verzendkosten. Prima dacht ik, tot ik erachter kwam dat er spullen zijn die je verzendkosten gratis maken zoals een vliegenmepper van 75 eurocent. Als ik dit van tevoren had geweten had ik die erbij besteld, was je voor 8,60€ klaar... Beetje jammer dat dit dan wel mogelijk is; maar dat je extra betaald als je alleen het artikel wilt.

Snelle en goede levering

Zeer tevreden met product. Snelle en goede levering.

LEUK

SNEL EN CORRECT

Snelle bezorging

Vlotte service, besteld en dag erna al thuisbezorgd

Gewoon goed

gewoon prima voor elkaar Besteld betaald en dag erna in huis

snelle bezorging en geen klachten

Het bestelde artikel was er binnen 1 dag

Netjes en op tijd geleverd

Netjes en op tijd geleverd TOP

Super winkel

Snelle levering van een goed product!

Snel en goed, wat wil je nog meer!!!

Topspullen voor een nette prijs

Moest ethernetkabel aanleggen (door kruipruimte ipv over de grond en “klem” tussen de deur en de drempel) maar had geen zin om grote gaten te boren... dus: kabeltang en 2 RJ45 connectors gekocht: volgende dag in huis en klusje in no time geklaard. Spullen zijn gewoon goed en niet te duur.

probleemloos

Gemakkelijk en probleemloze levering

Snel geleverd, prima ventilator!

Helemaal zoals het hoort.

Eenvoudig te bestellen, duidelijke informatie, en op tijd geleverd.

Snelle bezorging

goede afzuigkapfilters, goedkoop

Keurig en snel

Alles netjes verpakt en snel geleverd

Goed product.

Goed product, zeer snelle levering.

snel mijn te bestelling item gevonden.

Goede webschop

Goede prijzen en correcte levering

Tip top

Netjes verpakt, keurig op tijd geleverd.

Geleverd als beloofd

Correcte bestelling en prima afgeleverd

Lekker duidelijk en snel

Alles dik voor elkaar

Zeer snelle levering van hoge kwaliteitsklasse

Eenvoudig te bestellen items, waarbij vooral de zeer snelle levering mij verbaasde. Heel prettige ervaring met dit bedrijf.

Mercuriusstraat 9

6468 ES Kerkrade

Over Allekabels.nl

Véél meer dan alleen kabels! Allekabels is meer dan alleen de online kabelspecialist, het is dé webshop met een enorm assortiment aan kabels, maar ook andere elektronicaproducten. Zoals onze naam al zegt, vindt u bij ons uiteraard de juiste kabels voor elke toepassing, voor beeld en geluid, computers en netwerk, licht en elektriciteit en nog veel meer. Ook voor toebehoren voor al deze kabels, zoals stekkers, pluggen, versterkers en switches, bent u bij Allekabels aan het juiste webadres. Daarbij komt dat Allekabels nog steeds groeit: wekelijks komen er nieuwe, handige producten bij.