fast delevery

Betrouwbare leverancier

50 meter speakerkabel besteld binnen 12 uur geleverd.

gewoon perfect

correcte prijs en zeer snelle levering, zeker een aanrader !

Snel en goed

Bestelling snel bevestigd en de volgende dag koffietijd al in huis!

Goed en handig

Alles werkt goed alleen zie je niet bij de koptelefoon wat voor draadje eraan zit!

Levering USB-adapter

Overzichtelijke website, ruim assortiment met snelle levering. Kortom ben zeer tevreden over de dienstverlening van Allekabels.nl

Zeer snelle en correcte levering

Snel

prima levering en service

Prima levering ook heel snel

Snelle vlotte correcte levering

Goede en vlotte service

Zeer vlotte service en een ruim assortiment. Website is ook zeer overzichtelijk

Ik had op zondagmiddag mijn artikel besteld en al voor de middag op maandag binnen, is echt supersnelle service

Zeer snelle levering, produkten zijn prima

Hel tevreden

1 op de 4 bestelde kabels voldoet niet

de bedoeling is om de vier kabels tezamen in 1 kabelgoot te gebruiken, de goedkope coax is hier niet voor geschikt, we gaan een meer geïsoleerde kabel bestellen uit uw assortiment.

goede kwaliteit en snelle bezorging.

Duidelijke webshop en snelle levering.

Snel en goed

Ik had nog wat twijfels toen ik de behuizing voor de 2,5" harddisk van mijn kapotte laptop bestelde. Nadat ik deze al zeer snel ontving en de harddisk had geplaatst werkte dit direct perfect. Mijn twijfels waren weg. Prima aankoop. Voor een volgende aankoop zal ik zeker eerst even bij AlleKabels een kijkje nemen.

Snel ontvangen,en product naar wens!.

Via HT-Forum bij jullie gekomen!. Heb al eerder besteld, alles bestens!

snelle bezorging en uitstekende service

Al eens eerder een bestelling gedaan die niet compleet bleek. een email was voldoende om onmiddellijk de missende producten alsnog te ontvangen. Deze keer was de bestelling perfect in orde en binnen 1 dag bezorgd.

Overtreffende trap!

Ik wist niet van jullie bestaan het kwam uit het niets ineens waren jullie er ben toen gaan rondneuzen en vond en vind dat jullie website geen wiskunde nodig heeft en alles is kinderlijk eenvoudig wat dus voor iedereen toegankelijk is! Mooie prijzen van jullie produkten mooie duidelijke en overzichtelijke beschrijvingen alles verloopt vlotjes! Binnen no time in huis netjes en met veel zorg ingepakt en verstuurd! Kan niet anders dan jullie dikke 10 plus te geven want dst zijn meer dan waard!! Dikke voorbeeld voor de rest.

Megasnel bezorgd

Vanwege met wolluis besmette planten besloot ik anti wolluis te bestellen online. Maar dat jullie ook daar in konden voorzien wist ik niet. Wat een snelle levering in tijden van nood!

Zeer snel het juiste geleverd.

Donderdag de bestelling geplaatst. Vrijdag geleverd. Nette prijs en alles in orde. Kan niet beter.

Ik ben niet geholpen bij het opnieuw registreren als klant

Ik had niet meer het juiste password voor uw site ter beschikking en ontving bij elke poging deze te wijzigen meldingen dat het niet mogelijk was het password te wijzigen. Omdat ik alle betreffende mails heb verwijderd weet ik de juiste error-code niet meer. M.a.w. het blijft onmogelijk om eventuele nieuwe bestellingen te plaatsen. De laatste opmerking van de helpdesk was het te proberen met een andere browser, hetgeen in mijn opzicht niet ter zake doende was. Met vriendelijke groet, Rob Scipio

Verschrikkelijk

Ik wacht nog steeds voor mijn kabels, het is meer dan 1 week geleden verzonden en ze zijn nog niet binnen. Volgende keer ga ik bij media markt kopen

Klittenband is OK, flexibel toetsenbord werkt niet!

Het flexibele toetsenbord is onwerkbaar! Aanslagen komen niet door of een veelvoud ervan! Onwerkbaar dus!

Snelle en vlot geleverd

Fijne webshop. Levert wat het belooft. Goede communicatie.

Mercuriusstraat 9

6468 ES Kerkrade

Over Allekabels.nl

Véél meer dan alleen kabels! Allekabels is meer dan alleen de online kabelspecialist, het is dé webshop met een enorm assortiment aan kabels, maar ook andere elektronicaproducten. Zoals onze naam al zegt, vindt u bij ons uiteraard de juiste kabels voor elke toepassing, voor beeld en geluid, computers en netwerk, licht en elektriciteit en nog veel meer. Ook voor toebehoren voor al deze kabels, zoals stekkers, pluggen, versterkers en switches, bent u bij Allekabels aan het juiste webadres. Daarbij komt dat Allekabels nog steeds groeit: wekelijks komen er nieuwe, handige producten bij.