Zeer snelle levering

Enorm groot assortiment, makkelijk te bestellen tegen een scherpe prijs en snel geleverd. Top dus !

prima, snelle levering en goede kwaliteit

goede kwaliteit tegen een goede prijs.

Zeer goed.

Alle producten gevonden die ik zocht. Aangename prijzen. Correcte levering.

Bestelling levering snel correct

De bestelling werd geplaatst in covid19 tijden, werd toch snel en correct binnen de kortst mogelijke tijd geleverd. Prima service

Vlotte levering - goederen ok

Vlotte levering - goederen ok

Super afgehandels

De bestelling is correct en op tijd ageleverd

Makkelijk gevonden, snel geleverd!

Kabel nodig voor aansluiting monitor op laptop. Snel gevonden, volgende ochtend al in huis, aansluiten en gaan!

Lampje is heel zwak

Het licht van het lampje is zo zwak dat dit ding totaal zinloos is. Een fietslampje geeft 10x meer licht.

Snel en goedkoop

Een ruime voldoende.

De ruime voldoende kan gegeven worden vanwege de (redelijk vriendelijke) prijzen, de service, de snelheid van levering, de correcte bezorging, de afhandeling van zaken en de klantvriendelijkheid.

goede koop

prima universele telefoonhouder, hecht goed

Snel geleverd, goede prijs-kwaliteit

Een prachtig product.

Een prachtig compleet uitgevoerd product en dat voor die prijs. Het voldoet precies aan waar ik het voor gekocht heb.

groot assortiment, snel geleverd

groot assortiment, snel geleverd

Netjes

Vlotte levering. Netjes verpakt.

positief

product voldoet aan de verwachtingen

duidelijke website en veel keuze

Ik kende het product al (is tweede aanschaf). Was gemakkelijk te vinden en werd zeer snel geleverd.

Duidelijke shop, snel gelevedlrd

Snelle levering, niet duur

Veel keuze, snelle levering, niet duur

snelle levering, snelle service

artikelen besteld en betaald, gaat vlot en snel, daarna de mededeling dat artikelen zijn overgedragen aan de vervoerder met track and trace, spullen op tijd geleverd.

Xx

Snel en kwaliteit

Heel slecht

Hdmi 2.1 besteld en stond nergens op doos dat het 2.1 was en zogenaamd snelle hdmi maar was nog langzamer dan mn oude 1.4 kabel

De producten zijn uitstekend. Het duurde wel wat langer dan verwacht voor ze aankwamen.

Snelle levering zoals beloofd. En de HDMI kabel ( 15meter ) werkt perfect !! Ga hier zeker nog wat bestellen als ik weer wat nodig heb.

Mercuriusstraat 9

6468 ES Kerkrade

Over Allekabels.nl

Véél meer dan alleen kabels! Allekabels is meer dan alleen de online kabelspecialist, het is dé webshop met een enorm assortiment aan kabels, maar ook andere elektronicaproducten. Zoals onze naam al zegt, vindt u bij ons uiteraard de juiste kabels voor elke toepassing, voor beeld en geluid, computers en netwerk, licht en elektriciteit en nog veel meer. Ook voor toebehoren voor al deze kabels, zoals stekkers, pluggen, versterkers en switches, bent u bij Allekabels aan het juiste webadres. Daarbij komt dat Allekabels nog steeds groeit: wekelijks komen er nieuwe, handige producten bij.