Pluspunten

Snelle en correcte levering!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Heb intussen het product ontvangen. Fout lag waarschijnlijk bij de post.

Heb een bestelling gedaan op 6 03 2016. door uw bedrijf zogezegd verstuurd op 7 maart 2016 en nog steeds niets ontvangen. Wat kan ik hiertegen doen ?

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Uiteindelijk niets. Het enige is dat wat ik verkeerd heb geleverd gekregen niet hoef terug te sturen. Maar ja dat was niet wat ik moet hebben.

Toegeven als ze een fout in hun internet site zit waardoor ik verkeerd geleverd krijg en dan in eens bij moet betalen. Ik moet aan een code kunnen zien dat het fout is terwijl de benaming wel klopt met wat ik wil bestellen. En dan willen ze eigenlijk dat ik een bestel tegoed voor allekabels krijg. Maar ik bestel bij hun niets meer.

Pluspunten

Snel, duidelijk

Pluspunten

Snelle levering goed verpakt goede status updates. "Recent heeft u een bestelling bij ons geplaatst en contact opgenomen met onze klantenservice." Ik heb geen contact met klantenservice gehad. Niet omdat het moest! Maar omdat het niet hoefde!

Mail beter afstemmen op de klant. "Recent heeft u een bestelling bij ons geplaatst en contact opgenomen met onze klantenservice." Ik heb geen contact met klantenservice gehad. Niet omdat het moest! Maar omdat het niet hoefde!

Pluspunten

Ut te woord staan van de klant is Super ze helpen je met al je vragen als je er niet uit komt ut is echt een PLUS punt. Zelfs dit maakt un bedrijf groots.

Niets op aan te merken

Pluspunten

Pluspunten

GOEDE WEBPAGINA EN SNELLE BEZORGING.POSTPRIJS NIET ****** DUUR.

?

Pluspunten

Snelle en correcte levering.

Pluspunten

ik heb onlangs een Usb cardreader bestelt en die was snel thuis.dat vindt ik belangrijk als klant , en daarom ben ik dik tevrede over Allekabels.nl

N.v.t.

Pluspunten

Snel en adequaat

Pluspunten

Niet duur. Snelle levering. Veel keuze.

Pluspunten

Overzichtelijke website en snelle levering

Pluspunten

Scherpe prijs en snelle levering.

Pluspunten

Snel en degelijk

Pluspunten

Prima bedrijf altijd goede service en de juiste prijs voor een kwaliteit kabel

Pluspunten

enorm veel keus

Pluspunten

Snelle levering, producten perfect in orde

Pluspunten

Snelle levering en juiste producten voor weinig verzendkosten

1 van de 2 kabels werkte simpelweg niet, maar vanwege lage bedrag niet de moeite genomen contact hierover op te nemen.

Pluspunten

De levering van artikelen verloopt correct en volgens info.

De bestelling was deels visueel op de afbeelding. De technische informatie is wellicht juist maar voor mij bleef het een gok amdat ik niet met alle termen op de hoogte ben. De gok heeft goed uitgepakt het werkt perfect maar misschien is daar wat aan te verbeteren. Nog grotere afbeeldingen misschien.??

Pluspunten

Prima kwaliteit, grote sortering en bijzonder snelle levering.

Mercuriusstraat 9

6468 ES Kerkrade

Over Allekabels.nl

Véél meer dan alleen kabels! Allekabels is meer dan alleen de online kabelspecialist, het is dé webshop met een enorm assortiment aan kabels, maar ook andere elektronicaproducten. Zoals onze naam al zegt, vindt u bij ons uiteraard de juiste kabels voor elke toepassing, voor beeld en geluid, computers en netwerk, licht en elektriciteit en nog veel meer. Ook voor toebehoren voor al deze kabels, zoals stekkers, pluggen, versterkers en switches, bent u bij Allekabels aan het juiste webadres. Daarbij komt dat Allekabels nog steeds groeit: wekelijks komen er nieuwe, handige producten bij.