Pluspunten

Groot assortiment, scherpe prijzen, snelle levering

Pluspunten

- Snelle levering - Goede beschrijving van product

Eventueel meer technische informatie over het product (Denk aan overdracht snelheden die behaald kunnen worden) op de productpagina.

Pluspunten

snel en handig

Pluspunten

Goede service en snelle levering.

Pluspunten

snel geleverd

Pluspunten

Pluspunten

Ontzettend groot assortiment, scherpe prijzen en zeer snelle levering.

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit

Pluspunten

Snelle levering, overzichtelijke site, overzichtelijke factuur!

Geen idee

Pluspunten

Grote keuze, aantrekkelijk geprijsd. Snelle levereng, eenvoudige betaal mogelijkheden.

geen

Pluspunten

Goeie kabels, vriendelijk

Er staat op de site vandaag morgen in huis en het heeft 3 dagen geduurt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Dit bedrijf is erg klantgericht. Ze vragen al om een review terwijl het bestelde product nog niet in mijn bezit is!

Een signaal kabel had indien het juist verpakt was makelijk door mijn brievenbus heen gekunt. Het pakket is bij mijn buren afgeleverd en die zijn al 4 dagen niet thuis, ik begrijp dat jullie hier geen invloed op hebben.

Pluspunten

Klare duidelijke site, levering op zaterdag , geen enkel probleem. Internetshoppen voor dummies, kan moeilijk verkeerd gaan.:)

Pluspunten

Snelle levering, juiste product, prima geregeld!!!

Pluspunten

Na eindeloos gepruts voor aansluiting van USB 3 in mijn zelfbouw PC kwam ik na een tip bij Allekabels. Met razend snel de oplossing en de juiste kabel voor mijn probleem. Alles werkt naar behoren en ik kan Allekabels voor 100% aanbevelen! In één dag was het voor elkaar.

geen

Pluspunten

Snelle levertijd Ruime keuze aan producten

Pluspunten

Zeer ruime keuze. Snelle levering. Goede kwaliteit. Geen problemen ook al betreft het maar één kabeltje.

geen

Pluspunten

super snelle reactie via de mail en levering ook keurig!

Pluspunten

Alle beloftes op de site worden waargemaakt vandaag..goede prijs kwaliteit verhouding, scherpe prijzen. Echt TOP

Niets te verzinnen, alle verbeterpunten zouden alleen maar zeuren zijn. Je zou kunnen denken aan vandaag voor 10:00 besteld vanavond in huis. Maar lijkt mij niet noodzakelijk. Ik ben zeer tevreden

Pluspunten

Alle positieve punten staan op de bovenkant van de snel geleverde knoop batterijen ;-). Ze brachten letterlijk het licht weer terug in het slaapknuffeltje van mijn dochter.

Pluspunten

Veel producten en keuze!

Hoge verzendkosten voor een hdmi kabeltje in een enveloppe. Was uiteindelijk goedkoper geweest bij de action,

Pluspunten

Snelle levering en goede service

Pluspunten

Prima info afhandel traject en snelle bezorging

Mercuriusstraat 9

6468 ES Kerkrade

Over Allekabels.nl

Véél meer dan alleen kabels! Allekabels is meer dan alleen de online kabelspecialist, het is dé webshop met een enorm assortiment aan kabels, maar ook andere elektronicaproducten. Zoals onze naam al zegt, vindt u bij ons uiteraard de juiste kabels voor elke toepassing, voor beeld en geluid, computers en netwerk, licht en elektriciteit en nog veel meer. Ook voor toebehoren voor al deze kabels, zoals stekkers, pluggen, versterkers en switches, bent u bij Allekabels aan het juiste webadres. Daarbij komt dat Allekabels nog steeds groeit: wekelijks komen er nieuwe, handige producten bij.