Pluspunten

Hebben verstand van zaken en leveren zeer snel.

Je moet soms erg lang wachten op telefonische verbinding met één van de medewerkers.

Pluspunten

Snelle levering, breed assortiment, website overzichtelijk

Pluspunten

Nobody's perfect, maar voor vanuit Nederland naar België een bestelling binnen 2 werkdagen te kunnen verwerken maakt jullie net zo goed als alle andere grote online shops (denk maar aan bol.com, coolblue...) Misschien wel beter! Mooi design van website, zeer simpel, zoekmachine werkt goed. Bedankt voor de voordeligheid en bereikbaarheid!

Ik vond het wel spijtig dat ik niet in een leverpunt hier in België kon laten leveren, maar voor mij vormt dit geen probleem. Mochten jullie dit ook nog eens mogelijk maken zouden jullie een 10 krijgen!

Pluspunten

Groot assortiment. Makkelijke site om je materialen te zoeken. Verzending/Levering volgens afspraak.

Pluspunten

Gemakkelijk te bestellen, betalen en de levering is gewoon lekker vlot.

Pluspunten

De kerstlampjes die ik bestelde waren vrijwel nergens meer verkrijgbaar. Echter wél bij AlleKabels die de bestelling snel en goed verzorgde tegen alleszins acceptabele prijs.

Geen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Product werd niet op de eerstvolgende werkdag geleverd terwijl dat wel aangegeven werd

Pluspunten

Snelle levering en goede waar

Pluspunten

Snelle levering, groot assortiment, lage prijzen

Geen opmerkingen

Pluspunten

Snelle service! Gisteren besteld, bezorger is onderweg! Nu hopelijk ook goeie kabels!

Pluspunten

duidelijke site, prijzen zijn goed, bestelling snel afgeleverd

Pluspunten

Zeer snelle levering. De juiste producten toegestuurd gekregen. Producten zijn van hoge kwaliteit. Betrouwbaar.

Pluspunten

Zeer snelle levering

Pluspunten

overzichtelijke site, groot assortiment, snelle levering

Pluspunten

Snelle, hartelijke en goede service!

Geen, gewoon top!

Pluspunten

goede website en snelle accurate levering

geen

Pluspunten

Duidelijke en overzichtelijke webshop. Goede communicatie per mail over stauts e.d.

geen

Pluspunten

keurige snelle en goede aflevering, prima kabel alles ok.

Pluspunten

Snelle en correcte levering tegen goede prijs

Pluspunten

Snel en goed

Houden zo

Mercuriusstraat 9

6468 ES Kerkrade

Over Allekabels.nl

Véél meer dan alleen kabels! Allekabels is meer dan alleen de online kabelspecialist, het is dé webshop met een enorm assortiment aan kabels, maar ook andere elektronicaproducten. Zoals onze naam al zegt, vindt u bij ons uiteraard de juiste kabels voor elke toepassing, voor beeld en geluid, computers en netwerk, licht en elektriciteit en nog veel meer. Ook voor toebehoren voor al deze kabels, zoals stekkers, pluggen, versterkers en switches, bent u bij Allekabels aan het juiste webadres. Daarbij komt dat Allekabels nog steeds groeit: wekelijks komen er nieuwe, handige producten bij.