3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel reactie

Maak duidelijk op de site dat als je op Zat of zondag besteld dat je dan pas op dinsdag je bestelling hebt!!! Weet dat het niet aantrekkelijk staat maar is wel zo eerlijk.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Retouraanvragen goed behandelen en langer beschikbaar houden.

Pluspunten

Betrouwbaar, snel, goede service!

Gewoon zo doorgaan.

Pluspunten

snelle afhandeling en nette bezorging

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Zeer snelle levering.

Moest het pakket terugsturen, wat op zichzelf al zeer omslachtig werkte met retourformulieren aanvragen etc. Informatievoorziening van online klantenservice was zeer slecht met onduidelijke, tegenstrijdige verhalen.

Pluspunten

goed en groot assortiment en snelle levering

Pluspunten

Snelle service en bij elke braag geven ze een goed antwoord.

Krijg af en toe geen mail van jullie..

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Geen idee of en wanneer je bestelling bezord wordt. Als je het product retour wilt sturen wordt het je erg moeilijk gemaakt, en als bedrijf krijg je geen geld terug, alleen tegoed.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Heb ik niet echt voor het eerst besteld was verkeerd pakket terug gestuurd maar geen bericht ontvangen dat ze het binnen hebben. Telefonisch moeilijk te bereiken. Ik heb gebeld zat een half uur op de wachlijn heb de verbinding verbroken.

Telefonisch ook goed bereikbaar zijn.en niet via de mail. Snellere terugkoppeling of pakket onvangen is. En de link boor retour kan je niet openen hier bel je over maar krijg niemand aan de lijn.

Pluspunten

Er is mij een defect product geleverd. Na email contact is mij een nieuw product opgestuurd wat ik de volgende dag al in huis had. Klasse!!

Pluspunten

Snelle accurate antwoorden op vragen via de mail. Veel mogelijkheden, hulp en daarmee kansen. Een prima afhandeling. Top!!

Pluspunten

Een onbedoelde dubbele bestelling die is netjes geannuleerd en er is extra financiële mastercard moeite gedaan om de betaling te crediteren. Dat is perfect afgehandeld!

Na een wat strubbelachtige bestelling is het ook zaak dat ook de administratieve handelingen gesynchroniseerd worden. Na 15 dagen is opnieuw een al eerder verzonden verzend bevestiging niet meer nodig nog een keer te verzenden. Het artikel was toen al lang en breed gemonteerd. En twee keer deze enquête voor n.a.v. deze bestelling is ook wat overdreven!

Pluspunten

* Snelle levering. * Snelle reactie op foutieve levering en vervolgens snel en goed opgelost.

Pluspunten

de service van dit bedrijf is heel hoog

Pluspunten

Voor de eerste maal een bestelling gedaan van een kabeltje dat bij ontvangst blijkt defect te zijn. enkele mails verzonden en op eenvoudige vraag werd de kabel op kosten van Allekabels vervangen. dat verdient een positieve evaluatie, nogmaals dank

Pluspunten

Snel en betrouwbaar

Pluspunten

Nette behandeling, ook bij verstoringen/retourneren

Pluspunten

Indien er gebreken zijn met een aangekocht product dan wordt dit snel opgelost. Er werd in mijn geval direct een vervangend product kosteloos opgestuurd.

De mails voor status wijziging liep in mijn geval niet synchroon met de werkelijke status. Ik had het vervangende product al 1 week in huis en ontving daarna nog een mail dat de zending verzonden was op die dag. Dat is dus een foutje in het systeem. Ook ontving ik 2 mail achter elkaar voor de Beoordeling.

Pluspunten

Klantenservice is uitzonderlijk goed, heel hulpvaardig.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle reacties op de gestuurde mail voor 22.00 uur besteld volgende dag 20.00 uur in huis helemaal goed

als er een melding komt dat iets niet goed is dit eerder oppakken door direct actie te ondernemen en niet opnieuw het niet juiste artikel op te sturen wat in dat desbetreffende vak lag

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen

afspraken nakomen

Pluspunten

Snel geholpen met een goede oplossing. Mijn product werkt niet heb een nieuwe gekregen. Als deze het nog steeds niet zou doen kon ik ze beide retour sturen. Als het product het wel zou doen moet ik er maar 1 retour sturen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

De bestelling en betaling ging zéér vlot. Toen stopte het.

Ik heb een bevestiging van mij bestelling ontvangen op 06/10/2015 om 14.40 u. Ik heb een mail gekregen op 09/10/2015 om 14.51 u dat mijn bestelling is verzonden; Op 13/10/2015 om 7.58 u krijg ik wéér een mail dat mijn bestelling is verzonden.. Een beetje vreemd dat de site vermeld dat indien de bestelling geplaatst is voor 22.00 u de bestelling morgen , dus 07/10/2015 geleverd zal worden . TOT OP HEDEN 22/10/2015 HEB IK NOG NIETS MOGEN ONTVANGEN . Of ik dit bedrijf aanbeveel , ik zal er eens over nadenken . Bestelling is na 22 dagen ( 28/10/2015 ) eindelijk aangekomen.

Pluspunten

Snelle levering. Goede klantenservice.

Mercuriusstraat 9

6468 ES Kerkrade

Over Allekabels.nl

Véél meer dan alleen kabels! Allekabels is meer dan alleen de online kabelspecialist, het is dé webshop met een enorm assortiment aan kabels, maar ook andere elektronicaproducten. Zoals onze naam al zegt, vindt u bij ons uiteraard de juiste kabels voor elke toepassing, voor beeld en geluid, computers en netwerk, licht en elektriciteit en nog veel meer. Ook voor toebehoren voor al deze kabels, zoals stekkers, pluggen, versterkers en switches, bent u bij Allekabels aan het juiste webadres. Daarbij komt dat Allekabels nog steeds groeit: wekelijks komen er nieuwe, handige producten bij.