zeer vlotte bestelling en een goed product bestel nr 8807421

Goede producten, goede prijs

Op tijd geleverd

Snelle levering, onbeschadigd, simpelweg wat de standaard moet zijn vandaag de dag.

Zéér snel en goed verpakt

Eigenlijk niets op aan te merken ,alleen maar goeds. Wel bedankt.

Alles netjes en verzorgt binnen no-time in huis.

Duidelijk en overzichtelijk zoeken wat je nodig hebt en dat vervolgens de volgde dag ik huis is echt super! Gr Tom

Heerlijk op tijd en alles werkt naar wens!

Kabels besteld, netjes verpakt en op tijd binnen. Zal hier zeker vaker bestellen. Dankjewel!

Zeer goede service

Doch slechte bereikbaarheid aan kortrijkse stwg bij zelf-afhaling

Snel en goed geleverd

Snel geleverd. Goed product

Snelle naadloze service!

Positief, vrijwel altijd alles op voorraad, en bezorgen zelfs op Zaterdag!

Top service & product

Alles volgens afspraak zeer snel geleverd, erg tevreden!!

eerste keer maar perfect

snel en direct de juiste kabel gevonden en besteld. binnen 24 uur binnen

Snelle levering en scherpe prijzen

Spullen eenvoudig besteld en snel geleverd. Ruim assortiment, dus alles op één plek bestellen. Top!!

Snelle levering en goede en duidelijke website

Een te vrede klant

Prima spul

Netjes verpakt en op tijd geleverd. Geen enkel probleem.

Veel voor weinig .

Supersnel geleverd tegen een hele leuke prijs.

snelle levering en goedkoop

mijn eerste bestelling, gelijk een goede ervaring.

Goede snelle levering

Niks op aan te merken, gewoon top!

Snelle levering, product precies zoals ik nodig had

Besteld product werd snel geleverd, was van goede kwaliteit en precies wat ik nodig had

Snelle levering en ruime keus

Had netwerkkabel nodig, ruime keuze met duidelijke beschrijving, en snelle levering!

Geweldige ervaring

Was een goede ervaring goeie site product staat goed omschreven en goed weergegeven

Bestellen ging makkelijk en bezorging was perfect

Netjes en op tijd bezorgd. Exact wat ik wilde hebben en besteld had.

Goede informatie over de producten, snelle service en vriendelijk

De bestelling was er de volgende dag en blij met de prijs!

Ik kreeg wel een verkeerde bestelling, met even bellen kreeg ik meteen de volgende dag de juiste bestelling: 2 flap-over borden. Ze hadden mij per ongeluk het flap-over papier gestuurd. Het leuke, ik mocht het papier gewoon houden. Dank jullie wel!

Mercuriusstraat 9

6468 ES Kerkrade

Over Allekabels.nl

Véél meer dan alleen kabels! Allekabels is meer dan alleen de online kabelspecialist, het is dé webshop met een enorm assortiment aan kabels, maar ook andere elektronicaproducten. Zoals onze naam al zegt, vindt u bij ons uiteraard de juiste kabels voor elke toepassing, voor beeld en geluid, computers en netwerk, licht en elektriciteit en nog veel meer. Ook voor toebehoren voor al deze kabels, zoals stekkers, pluggen, versterkers en switches, bent u bij Allekabels aan het juiste webadres. Daarbij komt dat Allekabels nog steeds groeit: wekelijks komen er nieuwe, handige producten bij.