Ondanks dat de camera niet helemaal aan mijn wensen voldeed ben ik content over de service van Allekabels.nl. Allekabels.nl heeft mij terug gebeld en een goede oplossing geregeld. Ik bestel vaker bij Allekabels.nl en heb nooit eerder problemen met artikelen gehad.
Bedankt voor uw beoordeling. We bieden onze excuses aan voor uw mindere ervaring met onze dienstverlening. Graag willen we de kwestie met u bespreken om samen tot een passende oplossing te komen. We gaan u een bericht sturen op het bij ons bekende emailadres. Met vriendelijke groet, Het Allekabels team
Original anmeldelse
Ik heb een beveiligingscamera gekocht maar die bleek defect. Alles geprobeerd om een retourformulier te pakken te krijgen. Is uiteindelijk na veel pogingen telefonisch gelukt. Uitgeprint, camera ingepakt en na een KPN-punt gebracht en die nemen het niet in omdat er geen antwoordnummer op staat. Ik ben een halve dag bezig geweest en het retourartikel staat nog steeds bij mij thuis. Bellen lukt niet, mailen lukt niet contactformulieren komen ook niet door. Heel jammer!
Mooi op tijd de volgende dag
Heel overzichtelijk, supersnelle service
Bleek toch verkeerd product besteld te hebben maar omdat de verzendkosten de helft van de aanschafprijs bedragen het product maar gehouden.
Bestelling was op tijd Doos was veel te groot Ik heb de verkeerde batterijen besteld, eigen fout. Klok werkt niet en ben op zoek naar ‘allekabrls’ om dat op te lossen..
Bedankt voor uw beoordeling. Allereerst onze excuses voor het ongemak! Jammer dat u niet eerder contact heeft opgenomen, dan hadden wij het probleem al eerder kunnen oppakken. Wij zouden graag contact met u willen opnemen. Hiervoor gaan wij u een bericht sturen via ons ticket systeem. Met vriendelijke groet, Het Allekabels team
Snelle levering, netjes verpakt. Kortom goed gedaan.
Prima webshop, goede producten en snelle levering. Aanrader!
snelle en goede levering .en produkt voldoet helemaal naar mijn wens
Zie hierboven
De bestelde artikelen zijn snel geleverd. Voor hun prijs is dit hoogwaardig materiaal.
Ik ben erg ontevreden , maandag 13 januari een bestelling geplaatst en nog steeds is er niets geleverd. Al 4 mails ontvangen dat het verstuurd zou worden. Maar helaas nog steeds niets. Eric-jan
Heldere communicatie, levering volgens afspraak.
product goedkoop snel geleverd en precies wat je besteld hebt
De volgende dag is mijn koptelefoon kapot gegaan. Slechte kwaliteit. Ik wil een nieuwe.
Mijn bestelling was vrij snel hier, maar helaas bleek 1 van de twee oven lampjes defect. Na 3 dagen geprobeerd te bellen, waarbij ik van de ochtend tot de avond gesprek toon. Daarbij meerdere malen geprobeerd een retourformulier te downloaden of te mailen, maar helaas ,error melding , keer op keer. Dus voor mij, Nooit meer!!!!
Grootverpakking batterijen besteld, vlot geleverd. Weinig bijzonders, gewoon zoals 't hoort. De verzendverpakking liet echter wel flink wat te wensen over, dat heeft je een paar beoordelingspunten gekost.
besteld, de volgende dag geleverd en bestelling volledig en correct
Besteld en snelle levering. Alleen opladen via de usb poorten gaat erg langzaam. Verder betrouwbaar en goed apparaat
Positief
Super snel. Netjes verpakt. Goede prijs wat wil je nog meer
Supersnelle regeling
Snelle levering prima prijs/kwaliteit
Helaas is de beloofde levertijd niet waargemaakt. Weliswaar de schuld van postnl , maar toch.
Bedankt voor uw beoordeling. Vervelend dat uw bestelling niet is afgeleverd op de beloofde datum, onze excuses hiervoor. We willen graag de kwestie oplossen, we gaan u een bericht sturen op het bij ons bekende emailadres. Met vriendelijke groet, Het Allekabels team
Snel geleverd. Goede prijs
9 Mercuriusstraat