Laden reviews...
1 recenze za posledních 12 měsíců
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Snelle levering en juiste artikelen
Tom
Vaals
Snelle verwerking wil verder geen mails meer ontvangen
Anton Van Beek
Prinsenbeek
duidelijk, snel en goed
Gert
Nieuwe-Tonge
Vorige week besteld ik 2 HDMI-kabels geschikt voor 4K. Helaas werd een van de kabels reeds beschadigd door een niet zo ernstige verkeerde manipulatie. Een van de contacten moet beschadigd zijn geworden want de TV herkende het aangesloten toestel niet meer. Bij aansluiten op de andere kabel werd het toestel direct herkend.
Staf Verhoeven
Turnhout
Het geleverde stuk werkt niet
Steven
Beernem
Beste Heer/Mevrouw,
Wij hebben u naar aanleiding van uw review meerdere malen gecontacteerd om deze bespreken en samen tot een passende oplossing te komen, helaas hebben wij geen enkele reactie mogen ontvangen. Hierdoor geeft u ons niet de kans om deze kwestie op te lossen.
Indien u alsnog openstaat om samen een passende oplossing te vinden voor de kwestie, dan vernemen wij dit graag van u.
Met vriendelijke groet,
Het Allekabels team
Snelle levering, goed spul !
henk
ospel
Uitgebreide keus en vervolgens snelle correcte levering. Er mag wel wat minder plastic gebruikt worden voor de verpakking. Papier/karton kan ook voor goede bescherming.
Rolf
Apeldoorn
aflevering was goed optijd ,maar verpakking van de aflevering was helemaal stuk de inhoud was nog helemaal ok
freddy
Halle
Snel afgehandeld en geleverd, prima materiaal voor correcte prijs
Patrick
Diest
zeer goed
leo
Kerkrade
Snelle levering en scherp geprijsd. Kortom erg tevreden. Zal in de toekomst wederom Allekabels.nl raadplegen.
Koen van Wersch
Heerlen
prima levering,in twee dagen tijd had ik mijn bestelling,aan een heel voordelige prijs
fredien dingenen
Sint-Niklaas
Marcel
Stekene
Alles volgens afspraak vwb kwaliteit en time frame.
Antonio
Ameide
Robert
Hoogerheide
Bestelling was goed verpakt en enorm snel geleverd daar ben ik heel blij om topsite geef ik even mee ik zal bij jullie zeker en vast nog bestellen als ik iets nodig heb kabels of verloopstukken hartelijk bedankt voor deze goed service
Wesley
Hulshout
Bestelling op voorraad en volgens afspraak geleverd. Dat is toch gewoon goed! :-)
Jan
Rosmalen
Deze kabel is niet geschikt voor Ziggo netwerken!
Anton
Baremdrecht
Ipv 2 stekkers voor Japan 1 voor Japan en 1 voor UK. En als je dan direct dit meldt allerlei administratieverschillende vragen. Verder klopt stekker voor Japan niet want kan hen nergens in Japan gebruiken omdat alle stopcontacten zonder aarde zijn.
M
G
Beste Heer/Mevrouw,
Bedankt voor uw beoordeling.
Op basis van uw melding dat u het verkeerde product had ontvangen hebben we u voorzien van reactie.
Hierin werd gevraagd om ons van eventuele informatie te zien omtrent het verkeerde product.
U gaf aan dit niet te wensen en dat vervanging wegens vakantie geen zin heeft.
Dat kunnen we natuurlijk begrijpen, echter maakt u het daarmee voor ons ook lastig u te voorzien van een passende oplossing.
Mocht u er alsnog voor openstaan de kwestie te bespreken mag u ons contacteren via [email protected].
Met vriendelijke groet,
Het Allekabels Team
Alles zeer correct en snel afgeleverd, zoals je verwacht anno 2019
Jan
HENGELO OV
Zoals het hoort
H.J.P. van Dalen
Tilburg
Snelle levering en producten zoals beschreven. Alles perfect in orde.
Johan
Wilrijk
Snelle levering, kabel welke ik wilde met de goed afmeting, veel keuze op de site, als je het hier niet vind, vind je het neegens
Karin
Zelzate
Zeer correct en vlug geleverd.
Theo
Nijmegen
Product besteld, en netjes volgende dag geleverd.. Hebben tevens een behoorlijk assortiment.. Top !!.
JH
Tilburg