Laden reviews...
1 recenze za posledních 12 měsíců
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Zowel de bestelling als het product top.
23 August 2021
Frank
Den bosch
Allekabels.nl doet wat het belooft.
22 August 2021
Martin
Sittard
De site is makkelijk doorzoekbaar, snel bij het gewenste artikel! Bestellen is heel simpel en zoals beloofd de volgende dag in huis! Kwaliteit is prima en de UTP kabel zorgt voor een perfecte stabiele verbinding!
21 August 2021
Casper
Rijswijk
Snel geleverd tegen een goede prijs
18 August 2021
Edwin
Emmen
Snelle levering en net verpakt. Ook de prijs is prima als he due vergelijkt met andere aanbieders.
18 August 2021
Friso
Schagen
Hoi, ik ben zeer tevreden hoe mijn bestelling is verlopen. Daar mogen anderen een puntje aan zuigen. Mooi op tijd!!
Jille Bosma
Hoogezand
Allekabels.nl levert exact zoals ze aangeven. Geen lange levertijden, geen hoge verzendkosten en geen gedoe. Alles wat ik zocht bij elkaar aanwezig en volgende dag in huis zoals aangegeven. De prijzen zijn vele malen beter dan elders met deze service en kwaliteit. En zelfs bij elkele stuks zijn de prijzen zeer concurrerend. Grote aanrader en mijn leverancier vanaf nu voor alle gelijksoortige materialen.
Jozef
Boekel
Prima en duidelijke website.
Charles Saffrie
Eibergen
Overzichtelijke site,goede kwaliteit,goede prijs en snrlle levering
Eddie Kouwenberg
Beek en Donk
Eind van de middag een kabelgoot besteld en de volgende ochtend geleverd krijgen vind ik een hele prestatie gezien de omvang van het pakket.
14 August 2021
Henk
Almelo
Na bestelling kwam alles heel snel en netjes ingepakt. 8954757 Bestelnummer
12 August 2021
Willem
Amsterdam
Snelle levering in goede conditie!!
11 August 2021
Harm
Eext
Gezocht naar een ethernetkabel en als eerste en goedkoopste kwam deze site naar voren. De bestelling meteen gedaan en deze bestelling was er binnen no time. Site werkt eenvoudig en snel en je bestelling is zo geplaatst. Bestelnummer 8926624
3 August 2021
Bert
Zwolle
Goed verpakt en een zeer snelle levering. Top.
2 August 2021
Henk De Weerdt
Tiel
Opnieuw bij mn laatste bestelling ontzettend snelle levering. Website is duidelijk. Verbeterpunten? even geen idee! Volgende bestelling weer bij Allekabels.
30 July 2021
Petra DK
Haarlemmermeer
Net optijd besteld voor volgende dag levering. Dan ga je er al een beetje van uit dat het een dag extra gaat duren. Kwam gewoon de volgende dag, top!
29 July 2021
Tijs Jager
Groningen
Prima service zoals je die mag verwachten van een webwinkel. Geen negatieve ervaringen en prima producten.
29 July 2021
Jan-Freerk
Wageningen
Erg breed assortiment, daarom vind ik hier altijd precies wat ik nodig heb.
24 July 2021
Joey
Akersloot
Zeer snel en kwalitatief helemaal goed. Wij zijn zelf een professionele organisatie waarbij dienstverlening en kwaliteit essentieel is. Wij hebben dat ook bij Allekabels.nl ervaren.
23 July 2021
Antoine Klaassen
WIJCHEN
De volgende dag geleverd is een nep reclame duurt minimaal 4 dagen.
Beveelt niet aan
21 July 2021
Patrick
Boskoop
Bedankt voor uw beoordeling.
Spijtig dat uw bestelling niet tijdig is aangekomen.
Wij willen dit graag met u bespreken, wij zouden het waarderen als u ons wilt benaderen op [email protected] vanaf het email adres waarmee de bestelling geplaatst is.
Met vriendelijke groet,
Het Allekabels team
Aanrader! service producten en levertijd altijd top.
20 July 2021
Rob Vd Putten
Venlo
snelle levering van wat ik besteld heb dus een ervaring rijker dus de volgende keer niet meer twijfelen en gelijk bestellen. bestelling was snel geleverd
19 July 2021
Wim
STEIN LB
Veel meer dan kabels, pracht bedrijf naar mijn ervaring.
15 July 2021
Guidoi
La Rooij
Wanneer je krijgt wat je wenst, dan is er toch niets anders te willen (wensen)?!
14 July 2021
Eric
Ankeveen
Ik was op zoek naar een (eenvoudige) koptelefoon en kwam uit bij Allekabels. Het bleek een prima beslissing om daar te bestellen: levering binnen een dag, goedkoop én goed! Zo goedkoop dat ik er maar meteen twee heb besteld, want hij wordt intensief gebruikt. (Bestelnummer 8866083).
14 July 2021
Cora