Pluspunten
Lage prijs, snelle levering, netjes verpakt
VerbeterpuntenVoordeliger of gratis verzenden
Pluspunten
snelle levering klantenservice goed bereikbaar goede service
Pluspunten
zeer snelle levering
Pluspunten
Snelle afhandeling en bezorging.
VerbeterpuntenBeschrijving van producten is wat summier. Plaatjes bij producten zijn lage resolutie zodat je de details van het product niet kan zien. Bijvoorbeeld bij gereedschap zou je die details wel willen zien.
Pluspunten
Ik kreeg goede adviezen over het artikel dat ik gekocht heb.
zoals steeds weeral ******en door de extra kosten voor verzending en btw op de totaalprijs
Bedankt voor uw beoordeling. We vinden het vervelend dat u niet geheel tevreden bent met uw bestelling bij Allekabels. Om de bestelling bij u te krijgen worden er kosten gemaakt. Onze verzendkosten naar België bedragen €4,95 (ongeacht de grootte van de bestelling) en deze heeft u ook betaald. Verder bestelt u als particulier vanuit België. Om deze reden betaalt u inderdaad BTW over de totaalprijs. Met vriendelijke groeten, Het Allekabels team
Pluspunten
Snelle levering, goed product
Pluspunten
Vlug geleverd
VerbeterpuntenVerkeerde ringen geleverd
Pluspunten
Snelle levering. top product en goedkoop.
VerbeterpuntenTip: zo doorgaan!
Pluspunten
Snel geleverd zoals vermeld op de site.
Pluspunten
Goede omschrijving van het artikel. Snelle levering en product werkt uitstekend
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
Snel correct klantvriendelijk
Pluspunten
Alles is nagenoeg perfect . Er is 1 verbeter punt en volgens mij is dat simpel en ook perfect op te lossen. Even mijn situatie... Ik moest een audio verlengkabel hebben. Ik ga naar de plaatselijke leverancier en zie dat de kabel relatief duur is. Te duur in mijn beleving... Ik zeg tegen de winkelier via internet is dit aanmerkelijk goedkoper. Jawel zegt hij maar daar heb je meestal verzendkosten... en daar had hij een punt. Toch heb ik mijn opdracht aan jullie gegeven omdat het uiteindelijk ietsje goedkoper was. maar de 3,95 euro verzendkosten voor een enkel artikel dan zijn soms de verzendkosten nog hoger dan de kosten van het artikel. Voorstel? zie verbeterpunten of tips..!
VerbeterpuntenU zou het internetbedrijf ALLEKABELS erg populair maken als U met koeienletters kunt aankondigen VERZENDING GRATIS. Maar hoe dan? zou u misschien zeggen dat kost ons handen vol met geld. Dat HOEFT niet..! Als u gaat kijken wat uw kosten m.b.t. verzenden zijn kunt u uitrekenen hoeveel de prijs van het assortiment over het geheel omhoog moet. Dat betekend volgens mij een kleine prijsverhoging voor het artikel voor de klant maar het is wel verzendkosten vrij. Ik koop all over the world via internet maar dit zou in mijn beleving een voor jullie bedrijf een gigantische PLUS zijn.
Pluspunten
snelle levering, overzichtelijke site, duidelijke info.
Verbeterpunten/
Pluspunten
Netjes en snel geleverd
Pluspunten
gemakkelijk en goedkoop
Verbeterpuntenandere talen ?
Pluspunten
snelle levering, goede kwaliteit
Pluspunten
Enorme keus Snelheid
VerbeterpuntenEnige problemen met uw koerier Post NL. Op het internationaal, het gebruit van talen: Engels, Frans
Pluspunten
Snelle levering en de bestelde kabel is van zeer goede kwaliteit. Kortom - zeer tevreden. Een erg goed bedrijf, die het beloofde nakomt.
VerbeterpuntenGeen opmerkingen
9 Mercuriusstraat