Pluspunten
Overzichtelijk, makkelijk te bestellen en snel binnen!
Pluspunten
Snelle en klantvriendelijke afhanderling
Pluspunten
snelle levering vriendelijke medewerkers
Pluspunten
Uitstekend assortiment en prima prijzen. Levering vrijwel altijd de volgende dag en zoals beloofd. Mijn vaste leverancier voor en componenten.
VerbeterpuntenAssortiment uitbreiden met lipo accu's'?
Pluspunten
Duidelijke website, goede informatie, op tijd ontvangen: top!
Verbeterpuntenalles top!
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke product omschrijving
Pluspunten
Duidelijke artikelbeschrijving online. Strakke afhandeling vanaf bestellen tot en met de bezorging.
Pluspunten
Duidelijk site en enveloppe verzendingen mogelijk
Pluspunten
Net zo makkelijk als bol.com en de supermarkt. Volgens mij hebben ze kabels met een totale lengte van hier tot tokio en terug.
VerbeterpuntenMeer reclame maken
Pluspunten
prima gamma tot nu heb ik alles snel gevonden. Leveren snel. Prezen ok. Verbetering is niet nodig.
Pluspunten
Ontzettende snelle levertijd, vriendelijk personeel, goede verpakkingen voor bestellingen, uitstekende kwaliteit kabels en een overzichtelijke website. Ik heb meerdere keren producten hier besteld en ik ben zeer tevreden. Ik heb één keer meegemaakt dat een bestelling wat later aankwam, dit was echter met een belletje zo opgelost.
VerbeterpuntenWellicht is het een goed idee om bij de producten op de website een 'rating' systeem bij toe voegen, dan kun je als klant je ervaring delen met andere klanten, zo kunnen andere klanten direct zien of het product zal voldoen aan hun eisen.
Pluspunten
Mijn bestelling is de volgende dag bezorgd. Het was goed verpakt en de koelers die ik besteld heb werken uitstekend in mijn pc.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
goeie kwaliteit en vertrouwelijk
Verbeterpuntenweet ik niet
Pluspunten
Prima service Duidelijke website, groot assortiment.
Pluspunten
Snelle levering en goede prijzen
Pluspunten
Betrouwbaar en klantvriendelijk.
VerbeterpuntenGeen, ben tevreden.
Pluspunten
correcte levering binnen de gestelde termijn
Pluspunten
Snelle levering, juiste product
Iets groter foto's zou mogen om de onderdelen beter in detail te zien.
9 Mercuriusstraat
Kerkrade 6468 ES