Zeer mooi assortiment, goede prijzen en interessante aanbiedingen.

Prettige website, goed geordend. Zeer mooi assortiment, vooral van onafhankelijke bottelaars zeer het winkelen waard. Erg interessante aanbiedingen. Zeer goed verpakt. Snel verstuurd. Kortom: Herhaling waard, een aanrader voor de whisky liefhebber!

Snel geleverd, ruim assortiment

Heel goed!

Whisky galore

Super winkel met zeer goede selectie drank en speciaal whisky. Veel kennis aanwezig!

Zeer vriendelijk en deskundig met een goede service.

Bestelling opgehaald in de winkel. Zelfs tijdens de drukte voor kerst nog tijd voor een uitgebreid praatje over bijzondere whisky's.

excellent site

Very good deals, high quality products. The site could be in French, that would be perfection.

Einwandfrei

Einwandfrei

Excellent

Good prices, reasonable shipping as long as you order more than one or two bottles, good selection. No problems shipping 3 bottles of Scotch Whisky to the USA. Took about 3 weeks to get here. My second order, both have gone fine.

Snelle levering en uitstekend verpakt! Goede service!

Deze mensen zorgen er voor dat je bestelling echt zo snel mogelijk geleverd wordt. Bovendien is alles goed ingepakt en komt in perfecte staat bij je aan. Ook wordt je goed op de hoogte gehouden van levering en/of vertraging. Goede service over de hele linie!! Eric.

Goed assortiment en snelle levering

Goede whisky voor een goede prijs en ook nog eens snel aan huis geleverd. Wij gaan zeker vaker bestellen.

Prima prijs, makkelijk besteld, snel verzonden, goed verpakt

Zoals de zin hierboven zegt, bestelling geplaatst voor een paar gunstig geprijsde flessen welke vervolgens keurig netjes verpakt en tijdig werden afgeleverd. Bedankt!

Very happy!

Just what I wanted and shipped fairly quick

snelle en goede service

nooit problemen m.b.t. bestellingen

Alles perfekt!!!

Einfache Bestellung und Bezahlung. Sehr gut verpackt der Ware und umgehende Lieferung. Ich bin sehr zufrieden und empfehle eure Website weiter.

groot assortiment, accuraat en kennis van zaken.

altijd een zeer prettige ervaring. haal de bestelling altijd op in de winkel en ga gelukkiger weg dan ik arriveerde

Perfect!

Great choice of whisky, especially samples which are always hard to find. Pity for the high cost of shipping, but if you make a big order that can be tolerated.

Great service!

Great service, quick delivery

Snel en zeer netjes

Zeer snelle levering, met zorg verpakt!

Great choice & great service

Wonderful shop. It was very easy to order a Christmas gift for my friend who lives in Netherlands. The shop agreed to add a note to my parcel. Everything went quick and smooth and my friend was surprised with great whiskey. Highly recommended.

Super Auswahl!

Toller Online-Shop und hervorragender Service. Ware immer perfekt verpackt. Gerne wieder! Danke! Geweldige online winkel en uitstekende service. Goederen altijd perfect verpakt. Graag weer! Dank je wel!

Very good experience as always.

I have been buying from them since 2016 and they have had great service always.

Erg tevreden

Tevreden met mijn aankoop, zou weer kopen

Excelent

I like you shop and your sales. Please find me one bottle of Arran Madeira cask. :)

Geweldig!

Super winkel, vriendelijk en behulpzaam personeel. Ik wilde de fles laten bezorgen, maar dacht ik rij even langs de winkel en dat was geen verkeerde beslissing. Zeker even langs gaan als je in de buurt bent.

Leuk bedrijf, mooie collectie!

Ik koop al jaren bij whiskysite. Ze hebben een prachtige collectie en geregeld mooie (echte) aanbiedingen. Leveringen zien er goed verzorgd en mooi verpakt uit.

Deskundige onderneming met goede service

Overzichtelijk en snel bezorgd.

Rosmolen 32

2317SK Leiden