Laden reviews...
81 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen melden klanten een betrouwbare winkelervaring met snelle levering, zorgvuldige verpakking en scherpe prijzen. Het assortiment whisky en aanverwante producten is breed. Sommige bestellingen hadden vertragingen of kleine problemen, maar deze werden doorgaans snel opgelost.
Top ervaring vanaf bestellen tot leveren tot het evenement.
27 June 2023
Koen
Linschoten
No Problems, easy handlimg, fast shipping
26 June 2023
Daniela
Schwetzingen
Very efficient and friendly. Couldn’t ask for better service. I highly recommend them. I live in the US and wanted to have a whisky send to a relative in the Netherlands. E
21 June 2023
Deventer
Positief
vincent
Valkenburg (Zh)
Duidelijke website en goede nette verpakte levering.
D
Alkmaar
Erg makkelijke site en gelijk antwoord
Marga
18 June 2023
Gert
Hoevelaken
Aantal mooie whiskey te krijgen voor nette prijzen. Flessen waren degelijk verpakt en netjes op de hoogte gehouden van de status. Fijne winkel.
18 June 2023
HJ
Tolkamer
Snelle levering, goed verpakt.
15 June 2023
Michiel
Utrecht
Op de site vind je veel aanbiedingen van bekende merken maar ook van veel onbekende soorten uit diverse streken en regio's. Kun je veel soorten en interresse's testen TOP.
13 June 2023
Ruurd
Drachten
11 June 2023
Ron
Castricum
1 van de 2 producten die ik besteld had, bleek niet op voorraad in tegenstelling tot wat op de website werd vermeld. Ik kreeg daar snel een melding van en na kort telefoongesprek ingewisseld voor een andere whisky. Beide flessen werden vervolgens snel en goed verpakt verzonden.
7 June 2023
Xander
Raamsdonksveer
Ik heb een fles rum besteld specifiek uit India deze is bijna nergens te vinden. Ik heb het kunnen vinden op deze site besteld en nou heb ik het geweldig. Dankje voor de goede service en ik kom zeker weten terug!!
7 June 2023
R
Groningen
Snelle levering top prijzen. Bestel zeker weer.
6 June 2023
William
Drachten
De bestelde producten zijn heel goed verpakt en snel verzonden, top site!
6 June 2023
Cees
Rotterdam
Vlotte levering en perfect verpakt
5 June 2023
Rich
Westland
Product voldoet aan de verwachting. Mooie whisky.
4 June 2023
Bart Kaan
Westerland
Snel geholpen met een moeilijk te vinden whiskey
4 June 2023
Surya
Amsterdam
Dank voor snelle levering van deze mooie whisky. Ben blij met deze Hollandse meester. Groeten van achter de duinen. Huib
1 June 2023
Huib
Den Haag
Ze denken mee
31 May 2023
Theo Rooding
Beek
Het bestelde werd vlot geleverd.
30 May 2023
William
Almere
Eerste keer dat ik bij dit bedrijf een bestelling heb geplaatst. Normaal gesproken bestel ik bij de grotere concurrenten. Mooie fles whisky besteld voor een nog mooiere prijs. (Goedkoper dan bij die grotere concurrenten) De fles was echt degelijk ingepakt. Iets wat je als whiskyliefhebber graag ziet. Tot de volgende bestelling!
30 May 2023
Tinus
T-town
Je wordt slecht op de hoogte gehouden van voortgang. Prijs van geleverd product is uitstekend.
28 May 2023
Theo
Amsterdam
Snelle levering en uitstekend verpakt
24 May 2023
Thijs