Snelle levering, goed verpakt

Alles prima verlopen.

Helemaal top!

Snel en zeer zorgvuldig geleverd.

Snel en goed geleverd

Besteld en dag later betaald, dag daarna geleverd..

Subliem. Geweldige service!

We waren in haast ivm een kado. Een deel van de bestelling eerder geleverd gekregen! Zeer goed verpakt. Dit is pas service!

Perfect Shipping

The bottle arrived safely without any problems. Thank you for your safe packaging and fast delivery.

Quick and easy

Good prices, a well-functioning website, and fast delivery.

Uitstekend verpakt

De verpakking was heel erg goed verzorgd. De fles zat goed verpakt tegen vallen.

Heerlijk

Fijne site, vooral als je vind waar je bij de distilleerderij naast zit. Groot gemak in betaling en perfecte levering.

Great that you ship to Nordics again

Xxxx

Leverering wat verlaat maar uitstekend verpakt geleverd

Buiten de wat lange levertijd (6 dagen) heb ik eigenlijk geen enkel punt van kritiek. Een mooie overzichtelijke site en uitgebreid assortiment en prima gebruiksvriendelijkheid

perfekt!!!

Snelle en zekere verzending. De whisky geweldig.

Ruime keuze, mooie aanbiedingen en assortiment!!

Leuke actie in april met kortingscode, prima verpakt en snel thuis bezorgd!!

Zeer klantvriendelijk

Na een verkeerde bestelling snel en vakkundig en zeer vriendelijk geholpen en snelle levering. Dikke duim!!

prima verpakt en bezorgd

prima verpakt en bezorgd.

Huge choice, fair prices and shipping rates and, most importantly, super strong and safe packaging!

prima geregeld

makkelijk te bestellen en te betalen. Ophalen in de winkel was snel geregeld en probleemloos.

Snel en goed verpakt geleverd.

Snel en goed verpakt geleverd. Niks op aan te merken.

Aanrader

Snelle levering, goede service en prijs-kwaliteitverhouding

Very good

Fast and good

Netjes en snel

De flessen waren netjes, goed en compact ingepakt. Eindelijk weer die mooie whisky in huis! Voor een redelijke prijs en snel verzonden.

Voortreffelijke service: snel, flexiblel, goed bereikbaar, kortom: top!!

Zoals gebruikelijk is de bestelling zeer snel verzonden, goed ingepakt. Een last-minute change was ook nog mogelijk. Helemaal top, maar dat ben ik wel van Whiskysite.nl gewend ;)

scherpe prijs, goede servive

Prima aanbieding, snel geleverd.

Werd duidelijk geïnformeerd over de Track & Trace en de fles was goed ingepakt.

Gevonden wat ik zocht !

Prima geregeld en op tijd bezorgd ! Hier word ik blij van . Ga zo door . Groet : leon pauwels.

Very good

Vert fast delivery & nice price

Rosmolen 32

2317SK Leiden