Klantvriendelijk

Ik kreeg een reactie terug op mijn mail en meteen na bestelling werd ik steeds op de hoogte gehouden. En de producten worden goed en zeer netjes ingepakt en bezorgd.

perfect

Sent whiskey to a friend who just moved to the Netherlands, the entire process worked very smoothly! Thanks

Top. Snelle verzending. Goede service.

Top. Snelle verzending. Goede service.

Parfait je recommande sans problème.

Très large choix de whisky à des tarifs très intéressants. Envoi rapide, à peine une semaine. Je recommande le site et je ferai prochainement de nouvelles commandes.

It's fantastic~!!!

Thank you very much for the fast and safe delivery. I am very satisfied with the delivery system. I will buy it often. In addition, I like Holland very much ^^ Prosper and be healthy!

Snelle levering, whisky goed verpakt

Mooi assortiment, snelle levering. Ideaal voor de man

Geweldig prijs. Snel verzonden.

Ik winkel graag bij whiskysite meestal voor de hoeveelheid samples. Maar deze keer kwam het door deze aanbieding. 2.5 jaar op gewacht maar uiteindelijk!

Snel geleverd, en prima verpakt.

Snel verstuurd

Alles prima gegaan met deze site. Jammer dat post nl zijn werk niet goed doet, pakket niet thuis geleverd en verstuurd naar afhaalpunt, ook daar geen pakket te vinden. Mijn voorkeur gaat naar DHL, dit gebeurt helaas vaker met post.nl

Geen opmerking

Goed verpakt.alleen bezorging slecht. Waren thuis maar alleen briefje in brievenbus dat pakket in dorp bij primer was af te halen

Ruim assortiment, goede service

Na een keuze uit het ruime assortiment van Whiskeysite.nl heb ik de bestelling ontvangen. Helaas was het tijdens het inpakken niet helemaal goed gegaan. Whiskeysite.nl heeft dit heel snel en heel goed opgelost, mijn complimenten daarvoor. Gezien het ruime assortiment en de goede service kom ik hier zeker nog eens terug om iets te bestellen.

Zeer goed verzorgd, in alle opzichten.

Zie boven.

Goed jngepakt en snel geleverd

Hele fijne website. Goed ingepakt en snel geleverd.

Positief

Ruim assortiment overzichtelijk

Super goede en snelle service en top aanbiedingen

Bestel al jaren de heerlijkste whisky(e)s via whiskysite.nl en kom met veel plezier in de Druiventuin, als ik een fles ophaal. Leidenaar zijn is wel een voordeel. Maar bezorgen gaat ook prima hoor.

Topzaak

Altijd de mooiste aanbiedingen!

Geleverd zoals verwacht. Niks op aan te merken.

Makkelijk bestellen en betalen.

très bon site !

c’est ma 4eme commande sur whiskysite.nl et j’ai toujours été livré rapidement en france ! même plus rapide que sur certains sites français ! du choix et des prix vraiment très correct ! je recommande !

Snel en prima verpakt

Snelle levering goede prijs

Snelle levering goede prijs

Simple, efficient and professional

Excellent service and fantastic packaging. Thank you

Top.

Mooie producten, keurig verpakt en snel verzonden. Prijs en kwaliteit is goed.

Rosmolen 32

2317SK Leiden