Beste, bedankt voor het invullen van de beoordeling en jammer dat je niet tevreden bent. We hebben het nagekeken en je hebt het haakpakket voor het kuiken besteld met daarbij een extra beginnershandleiding. In de 15 euro worden ook de verzendkosten meegerekend. Bij de omschrijving van het haakpakket staat dat het pakket alle materialen bevat om één kuiken te maken ipv twee. We hebben er echter twee afgebeeld om de variatie mogelijkheden te zien die op het patroon staan beschreven. Wellicht heb je daar bij het bestellen overheen gelezen. We hopen dat je het kuiken alsnog met plezier hebt gemaakt en tevreden bent met het eindresultaat.
Beste, Bedankt voor het invullen van de beoordeling en jammer dat je niet tevreden bent. Wij waren in de veronderstelling het naar tevredenheid te hebben opgelost door een kumihimoschijf met daarbij extra uitleg over de schijf en een patroon voor het koord en de kwastjes na te sturen. Kunnen we je hier nog extra uitleg over geven? Of verder helpen? Het klopt inderdaad dat het geen beginnerspatroon en ook techniek is. Maar mocht je vragen hebben over het pakket of het patroon, dan kunnen we je uiteraard altijd verder helpen. Na alle jaren dat we deze pakketten verkopen hebben we nog niet eerder een opmerking gekregen over de band of het koord, vandaar dat we misschien verbaasd hebben gereageerd, maar het was zeker niet de bedoeling om hierbij bot over te komen. We hebben na deze opmerkingen de website verder aangevuld en aangepast, om een zo compleet en duidelijk mogelijke beschrijving van de pakketten te geven. Ook gaan we bekijken op welke manier we de patronen verder kunnen aanpassen en waar nodig aanvullen. Mocht je verder vragen hebben, kun je ons altijd per mail bereiken en kunnen we je verder helpen met je patroon. We hopen dat je de tas alsnog naar tevredenheid kunt afmaken.