Snelle correcte levering, snel gecrediteerd, klasse!!

Kwaliteit dik in orde, heel snel geleverd ondanks zeer verschillende artikelen, de juiste gevraagde aantallen. De kralen die niet meer leverbaar waren, had ik echt heel snel teruggestort gekregen. Hier kom ik zeker terug .

Zeer teleurstellend!

Het pakket voor mochilla tas bevat slechts wat plaatjes van het patroon maar geen telpatroon. Hoe zet ik het rechte stuk tas op en hoeveel patronen gaan erin? Erg onduidelijk allemaal. Ik heb gemaild voor hulp maar krijg geen antwoord. Daar zit ik dan met mijn pakket. Echt besteld om in de vakantie te gaan haken Op you tube is wel een filmpje over hoe en wat. Maar een telpatroon is ook daar niet te vinden. Erg jammer

Had een verkeerde levering. Met wolcafe gebeld. Andere dag had k de goede bestelling in huis. Dat is super service

Mooi product

Kompleet haakpatroon, duidelijk beschrijving

Pakketje kwam op tijd en op de vulling na zat alles er in. Ben gelijk begonnen met haken.

Snelle en goed ingepakte levering

Prima bedrijf

Goede dienstverlening en een heerlijke winkel

Fijn geholpen.

Prettig geholpen aan de telefoon. Bolletjes keurig opgestuurd. Mij vriendelijk te woord gestaan bij de bestelling. Zal jullie zeker aanraden bij vriendinnen

De bestelling werd vlot geregeld.

Het pakje werd inderdaad de dag na bestelling bezorgd.

Keurig en op tijd

Nette levering.

Gewoon goed!

Katoen besteld via de website. Duidelijke communicatie en snelle levering. In de verpakking zat zelfs een presentje.

Prima en snel

Ik kon de gewenste wol hier in grote hoeveelheden kopen, wat erg prettig was. De wol werd snel en netjes in een gerecyclede doos geleverd. Verder zat er een leuk presentje bij.

Haaknaald zoals omschreven en een snelle levering

Prettig contact nadat de bestelling vertraagd werd. Goed advies gekregen. Mooi materiaal.

Prettig contact.

super !

correct !

Supersnelle verzending en alles prima in orde.

Goed bevallen

Goede ervaring ermee

Snel geleverd,keurig verpakt, kortom super

Perfecte levering en een leuke attentie toegevoegd

Ze komen hun afspraken na

Prima en behulpzaam

Goed advies gekregen e n behulpzaam en snel geleverd

Zeer correct

Patronen worden duidelijk uit gelegd

top

Ondanks dat het weekend was, kreeg ik meteen een reactie op mijn vraag

Je bestelling wordt netjes en op tijd afgeleverd

Er wordt onmiddellijk gereageerd als je een vraag hebt.

Heel tevreden,vlugge levering

Heel tevreden over mijn bestelling,vlugge levering en mooie wol

Wal 36

2871 BC Schoonhoven