Laden reviews...
101 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen geven overwegend een positieve ervaring. Klanten waarderen snelle levering, duidelijke informatie en zorgvuldige verpakking. Soms waren er vertragingen of leveringsproblemen met beschikbaarheid, maar de algemene tevredenheid blijft hoog. De klantenservice wordt als vriendelijk en professioneel genoemd.
Ik neem graag houten haaknaalden mee op vakantie, omdat die geen gedoe geven in het vliegtuig. Toen mijn naald op vakantie brak, ging ik op zoek naar een betaalbare nieuwe. Die vond ik bij wolcafé! Voor de zekerheid bestelde ik twee nieuwe, aangezien ik deze maat het meest gebruik. Bij de eerste levering ontving ik er helaas maar één. Na contact met de klantenservice, stuurden ze direct een nieuwe op. Deze raakte helaas kwijt in de post. Over het onderzoek hiernaar heb ik weinig terug gehoord. Toen ik na verloop van tijd opnieuw informeerde naar mijn tweede haaknaald, hebben ze er opnieuw één toegestuurd. Deze is ondertussen zonder problemen aangekomen. Ik had dus wat geduld nodig maar ben nu helemaal blij met mijn 2 nieuwe bamboe-haaknaalden die Wolcafé zonder vragen van hun kant heeft toegezonden
26 June 2026
Anne
Arnhem
Snel geleverd. Goed patroon
17 June 2026
Hilly
Almelo
Vriendelijk geholpen en komen afspraken na.
16 June 2026
Mirjan
Gemert
Bestelt volgende dag in huis
15 June 2026
Annet
Erica
Het bestelde pakket werd keurig verzorgd en mooi op tijd bij mij bezorgd.
13 June 2026
MJ
Beekdaelen
Garendat ik besteld had was er niet meer,snel een andere oplossing gevonden, prima,de andere dag had ik garen
13 June 2026
mien
Eersel
Verzorgde producten en het hergebruik van verpakkingen ✅✅✅
12 June 2026
Maureen
Knokke (België)
je wordt goed op de hoogte gehouden
12 June 2026
Lidy
Aalten
Doordat een kleur wolverf niet voorradig was kon mijn bestelling niet door gaan. Gelukkig werd ik goed geholpen met een nieuwe keuze.
6 June 2026
Snelle bezorging.
5 June 2026
Marian
Bedum
So glad to have my new knitting needles and they are as expected!
Heather
Den Haag
Snelle levering en alles goed verpakt
Christel
Bilzen-Hoeselt
Via een vriend, zelfs levering tot in Tenerife
Eddy
Tenerife
Ik was op zoek naar een specifiek garen dat ik op de site van wolcafe vond. Het was makkelijk te vinden en te bestellen en werd al snel verzonden. De postdiensten hadden nogal met het gerecyclde doosje gegooid en was behoorlijk gebutst, maar gelukkig was er met de zachte inhoud niets aan de hand.
Boukje
Breda
Mooie webshop en snelle levering en gekregen waar ik naar op zoek was , gouden brilletjes
18 May 2026
Tineke
Ergens in het noorden
18 May 2026
Helena
Tienhoven
Nadat de koopknop aangezet was liep de bestelling vlot. Super veel keus en vlotte levering met een kleine attentie.
Inge
Schilde België
Top, snel, goede kwaliteit, goede prijs
Marieke
Wijdewormer
Winkel met veel keus, bestellen via de site werkt ook goed, snelle levering.
E
Deil
Fijne website. Bestelling netjes verpakt. Ben zeer tevreden.
13 May 2026
Coby
Friesland
Fijne ervaring. Goed op de hoogte gehouden via mail over bestelling en levering!
11 May 2026
Astrid
Velp
Mooie winkel,bestelling geplaatst en een snelle bezorging
6 May 2026
Els
Woerden
Ik wist niet dat voor mij zo dichtbij, deze winkel was. Heel fijn en hoop zeker terug te komen Super,
5 May 2026
Jannie
Papendrecht
Ik had bij een pakket de verkeerde haaknaald besteld. Daar kreeg ik netjes een mail over. Is toch nog goed opgelost door hun.
18 April 2026
Mariska