Zeer snel en goed is mijn bestelling afgehandeld.

Zoals hierboven omschreven. Ook werd ik goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling

Ik mis het patroon bij mijn bestelling

Lang op de wol moeten wachten ivm drukte bij postal. Gelukkig heb ik het in huis voor de cal begint op 1 januari.

Een prettige sfeer en heel veel keuze in garens en bijbehorende artikelen

Veel verschillende soorten garens en ook als er iets besteld moet worden is het er snel. Veel boeken met patronen en kant en klaar pakketten van eigen ontwerp. Vriendelijk en kundig en er worden normaal gesproken ( nu wegens corona niet) leuke workshops gegeven.

Verrassend

Verrassend snel geleverd ondanks kerstdrukte

Goede kwaliliteit snelle levering

Ondanks gekte bij pakketdiensten toch snel geleverd. Prijzen zijn prima

Prima levering, nog een naleving waar ik netjes bericht van kreeg.

Bestelling altijd keurig in orde

Het Wolcafé in Schoonhoven heeft een fijne fysieke winkel met veel mooie producten. Je wordt er altijd vriendelijk en deskundig geholpen. Het bezoeken van de winkel is echt een uitje, ze hebben zoveel mooie spullen! Wanneer het niet mogelijk is om bij de winkel langs te gaan, bestel ik online. Dat gaat ook heel goed. Online advies is ook goed mogelijk. Kortom: een aanrader!

Fantastisch!

In de winkel kun je altijd rekenen op het rustig kunnen snuffelen en/óf deskundig advies mocht je dat nodig hebben, maar ook online kom je als klant niks tekort. Aanbod en informatie heel overzichtelijk en uitgebreid. Tijdens de lockdown blijft Wolcafé kwaliteit leveren door ophaalmomenten te creëeren of gratis te bezorgen binnen 24u. Ik ben zeer tevreden én enthousiast!

Kwaliteit als beloofd

Goede site met voldoende keuze. Vanwege kerstdrukte was de bezorging iets later. De zending was goed te volgen via de app van post nl en arriveerde voor de Kerst.

Steeds uit stel van levering.

Nog steeds geen bestelling ontvangen.

Prima ervaring, snel en goed geholpen

Ondanks de drukte i.v.m. kerstperiode had ik toch snel mijn bestelling binnen en kan ik lekker aan de gang

Nog niks ontvangen

Kan het product niet beoordelen want ik heb nog niks ontvangen

Tot heden nog niksontvangen.

Hoe kan ik de service of het product beoordelen als ik het product tot heden na een week nog steeds niet hebt ontvangen.

Goed, ik heb het nog niet binnen

Ik snap dat dit komt door de kerst, dus het zal vast niet aan jullie liggen!

Snel

Snel en leurig geregeld

netjes verzorgd

netjes en verzorgd ingepakt, leuke extraatje

Toppie

Kgeloof dat ik de eerste keer hier bestelde ...het is goed optijd gekomen ondanks de drukke periode en kwerd goed op de hoogte gehouden van verzending Djw

Fijne webwinkel voor hobby garen

Mooie website met duidelijke beschrijvingen en foto’s. Ik bn blij met mijn garen.

Een fijn betrouwbaar adres.

Perfect en snel verstuurd . Dank daarvoor.

Ik heb een zeer goede ervaring met het Wolcafé !!!

Het personeel geeft je voldoende aandacht en je kunt met al je vragen terecht. Ik ben met alles wat aangeschaft is super tevreden. De Cal's zijn ook geweldig met duidelijke beschrijvingen daarbij. Ga zo door !!! Groetjes Janny.

Super fijn geregeld

Zoals altijd heel behulpzaam. Ik heb telefonisch binnen een minuut een bestelling kunnen regelen die dezelfde dag klaargezet werd om af te halen in de winkel. En dat is goed geregeld in deze vervelende corona lockdown tijd.

Mooie producten. Prima levering.

De levering ging zo snel mogelijk. Door drukte bij de post was dit iets vertraagd. Mooie producten zij geleverd in een gerecyclede verpakking.

Positief ervaring en vlotte bezorging

Er zijn geen aanvullingen nijg want goed is goed.

Snelle verzending!

Wat een top service sochtends bestelt en smiddags al in huis

Mooi garen, snel geleverd

Het was voor mij een nabestelling op wat ik eerder in de winkel had gekocht. Ik zat er een beetje op te wachten en baalde dat ik nog geen track en trace code had gekregen. Half uur later stond iemand voor de deur om het af te leveren! (ik woon in de omgeving) Helemaal super!

Wal 36

2871 BC Schoonhoven