prima op tijd geleverd

ondanks de drukke tijden pakket prima op tijd gebracht om op 1 jan 2021 aan het werk te gaan

Prima Webshop

Goede service, correcte communicatie, verzending en verpakking in orde...wat kan men nog meer wensen. Ik ben heel tevreden!

Ik ben een beginner

Ik ben een beginne. In het verleden heb ik veel aan haken gedaan. Wat ik me niet realiseerde is dat er geen haaknaald erbij zit. Dat viel een beetje tegen. Verder had ik iets meer beschrijving erbij verwacht. Maar komt goed, het gaat me lukken.

Voldoende

Bij de mochila tas pakket had ik te kort garen. De band voor de tas lengte is wat korter daardoor. Voor de afwerking tas weinig/geen informatie. Dus ben nu nog naar opzoek hoe dat moet. Heb 1 kleur bijbesteld. De tas ziet er verder erg mooi uit.

Topervaring!

Snelle levering en alles helemaal in orde. Ik had mijn bestelling geplaatst maar iets vergeten. Mailtje gestuurd en direct een antwoord ontvangen. Top! Ik ben tevreden :-)

Super mooie labels

Ik ben super tevreden over de labels.

Snelle correcte bezorging

Dikke prima.

Pakketje was er snel en er was voldoende materiaal. De uitlegpapieren zijn compleet, ik kon meteen met macramépakket beginnen.

Makkelijk te bestellen, goede kwaliteit

Snelle levering van gepersonaliseerde labels. Makkelijk te bestellen en ook in deze drukke tijd een snelle levering.

Ik ben heel tevreden over Wolcafe

Ik ben heel tevreden over Wolcafe, ik heb in een drukke periode niet te lang moeten wachten op mijn bestelling. Toen ik het pakje open deed zat alles er mooi apart per item verpakt in, zo heb ik het nog nooit mogen meemaken, dankjewel. Groetjes, Cindy

Wacht nog steeds op mijn pakje

Wacht nog steeds op mijn pakje

Vlotte levering, goed verpakt.

Duidelijke website, vlotte levering en goed verpakt.

Ik heb knoopjes laten bedrukken, zijn erg mooi geworden, prima product voor een prima prijs.

Diverse technieken beschikbaar

Ik vind het erg gaaf om te zien dat er pakketten zijn in een oude techniek Tunisch haken

De labels zien er precies uit zoals besteld. Snelle levering

De labels die ik besteld heb zien er leuk uit.

Snelle service.

Snelle service, met een leuke attentie, dank je wel.

snelle levering, leuke site

Ik kocht een spoel om de knotten wol op te zetten bij breien/haken. Het was een goede prijs en het artikel voldoet helemaal aan mijn wensen. Er werd snel geleverd. Minpunt: te grote verpakkingsdoos om te versturen en extra foliedoos als eigen verpakking.

Enigste is had graag een bevestiging gehad dat de betaling binnen was

Zeer goede webwinkel

Overzichtelijke site. Goede kwaliteit wol/garens. Zéér snelle levering, goed verpakt.

Aangenaam

Alles was prima in orde Tot de volgende keer

Goede service en producten

Tevreden met mijn bestelling!

Matig

Het materiaal was verpakt in een deel van een oude waspoederdoos waardoor het een sterke geur heeft. Het materiaal was niet verpakt en bij het openen van het doosje is het materiaal beschadigd.

Goede avond Prima!

Via mail vraag gesteld,helaas konden jullie mij daar niet mee helpen,maar ik kreeg snel een berichtje terug En snelle levering!!

Tevreden

Netjes verpakt voldoet aan de verwachtingen. Laat geleverd maar dat lag aan post. Nl

Prachtige kwaliteit katoen.

Mijn bestelling werd vlot geleverd. Fijn materiaal om mee te werken.

Wal 36

2871 BC Schoonhoven