Groot assortiment en heel behulpzaam

Heb nu een paar bestellingen gedaan en ben aangenaam verrast. Snelle levering en de mensen van wolcafé zijn nooit te beroerd om je te helpen. Zelfs in het weekend krijg je antwoord op je vragen. Daarnaast hebben ze erg leuke CAL’s en een groot assortiment. Kortom: aanrader!

Vlotte verzending, keurig ingepakt pakketje ontvangen. Niets op aan te merken. Keurige mails wanneer het pakketje verzonden werd.

Vond wat ik zocht en gelijk de volgende dag al in de bus

Online winkelen met een extraatje

Gevraagd om mijn bestelling quasi anoniem (of discreet) te verzenden omdat het cadeau betrof. Ik kreeg mijn bestelling ingepakt in cadeaupapier.

Pakket was keurig compleet

De bezorging was goed, alleen de bijlage bij de mail zat er niet bij.

Goede prijs en snelle levering.

Boekje was vlot geleverd tegen een goede prijs met eerlijke verzendkosten. Top!

Producten worden netjes geleverd. Gekoppelde fb is heel erg leuk

Goed!

Mooie producten en snelle service!

Supersnelle levering met persoonlijke groet

Ik kreeg mijn bestelling de volgende dag al. Op de pakbon een persoonlijke groet met veel haakplezier met de hand geschreven. Daar is aandacht aan besteed.

Gezellige website, aanvulling voor mij.

Goede website, snelle levering goede communicatie.

Een vrolijke boel bij wolcafe

Had de betaling niet verwerkt en kon een maand later alsnog de bedrukte labels ontvangen. Good job wolcafe

tevreden, vriendelijke en snelle respons

tevreden, toen bleek dat een besteld artikel toch niet direct kon geleverd worden kon ik het direct annuleren en werd het snel teruggestort.

lekker snel

Super mooie materialen, fantastische communicatie. Leuke acties. Top!

Prima ervaring met deze site.

Besteld en de volgende dag al in huis.De wol zat vacuüm verpakt. Chapeau!

Vlot, snel en duidelijk.

De bestelling is snel geleverd en op de mail krijg je een duidelijke instructie. Daarnaast ben ik lid geworden van de facebookgroep, wat ontzettend leuk en motiverend werkt door het zien van haakwerken van andere!

Fijne service

Het was geen probleem om de breinaalden die ik met kerst cadeau had gekregen om te ruilen voor een andere maat. Bedankt daarvoor

Super goede service

De producten die voor ons niet op tijd geleverd konden worden, worden netjes gecrediteerd. Wat een top service!

Goede service!

Het product bevalt mij erg goed. Zeer tevreden. Ook de levering was snel. Een heel mooi nieuw jaar gewenst en succes met alles.

Nog niet ontvangen

Beste, Ik heb de pakket naar mijn moeder laten bezorgen, en zij heeft deze nog steeds niet ontvangen. En ik kan niet telefonisch contact opnemen, omdat ik slechthorend ben en niet kan bellen. Ik hoop dat het alsog bezorgd wordt. Mvg Lourens Kempe

Heel goed kwaliteit correcte levering

Heel goede kwaliteit heb je een vraagje je word steeds geholpen met een glimlach en de levering verloopt correct zou wolcafe aan iedereen aanraden

Zeer klantvriendelijk

Ik had 2 kadobonnen gekregen en via de webshop kon ik er maar 1 invullen. Na een mailtje te hebben gestuurd, kreeg ik snel reactie over hoe verder te gaan. Pakketje was snel verzonden en was goed verpakt.

Keurig verzorgd

Geweldig geholpen

De kleine accessoires die ik nodig had voor de kerstcal's waren zonder problemen te krijge, kon ze niet allemaal vinden online, 1 mailtje en het was geregeld. Super !!!

Wal 36

2871 BC Schoonhoven