Snelle reactie op mijn mail Mijn vraag snel opgelost Mijn bestelling wederom fantastisch gemaakt Super snelle levering Klantvriendelijk van mij krijgen jullie een Dikke 10+

Leuke labels met nog een cadeautje

Super service

Vraagje gedaan via de mail, kreeg gelijk antwoord, en bij mijn bestelling zaten de copies, super service, snel geleverd

Uitgebreid gamma en vlotte servies +heel vriendelijk!

Heel gemakkelijk bestellen. Persoonlijke opvolging als iets nirt meer beschikbaar is, doen zelf voorstellen/hulp bij het zoeken. Gemakkelijke website om je materialen te zoeken!

Product ontbrak

Ik kreeg vooraf wel netjes een mail dat iets niet voorradig was of ik later of geen levering van dat product wilde hebben. Waarbij ik had gekozen voor latere levering. Blij dat de producten binnen waren en toen bleek een product te ontbreken. Ik heb hen hiervan op de hoogte gebracht, benieuwd naar de oplossing. Wel leuk was dat er een extra hand-made product bij zat.

FANTASTISCH

Goede & snelle service

Lekker snelle levering en compleet

Woensdag besteld en donderdag in huis

Perfecte service, prima levering.

Er was een probleempje en dat hebben jullie direct opgelost Prima

Leuke site,bestelling snel bezorgd Er was iets niet op voorraad dan krijg je een email Leuke labels

Bestelling kwam snel zoals afgesproken.

Prima, pakje was alleen lang onderweg (6 dagen)

Pakje was wel lang onderweg

Snel en accuraat

De levering is prima gegaan( veel sneller dan verwacht!). De website vindt ik minder handig : werd me niet duidelijk hoe ik meerdere eenheden kan bestellen van een op naam gemaakt etiket. Groet Petra

Mooi materiaal en correcte levering

Mooi materiaal en correcte levering

Netjes geleverd

Snel bezorgd en netjes verpakt

Super! Heel snel bezorgd en goede service!

Er was iets mis met mijn adres en binnen. Een dag een e-mailtje en binnen een paar uur reeds verzonden.

Al jaren tevreden 'klant'.

Word altijd vriendelijk geholpen en te woord gestaan. Ook online bestellingen bevallen goed (levering snel met 'track and trace-code'). Vooral nu 'de creabeurzen' stil liggen door corona. Patroontjes (fijn duidelijk) en haakpaketten er ook besteld. Jammer alleen, dat (meeste) patronen niet altijd 'los' verkrijgbaar zijn, maar alleen verkrijgbaar in haakpakketten. Ook mis ik 'nieuwe (kinder) knuffelpatronen/haakpakketten. Die nu verkrijgbaar zijn heb ik (bijna) allemaal al gehaakt..

topservice

snel antwoord op mijn vraag snel en netjes bezorgd

Geweldige en zeer vriendelijke service

Het is de eerste keer dat ik hier wat besteld heb. Het ging om een aantal breiboeken van Lovewool. Keurig verpakt ontvangen en het deel dat ontbrak wordt nagestuurd. Komt vast goed !

Leuke labels

Ik naai ze er direct op

Handig vooral in deze tijd

Snelle levering Jammer van de hoge verzendkosten voor 2 bolletjes wol Zou het liefst kleurenkaart met woldraadjes erbij krijgen voor een volgende bestelling zodat ik de kleuren goed kan bepalen Nu was een kleur niet wat ik zocht

Ik wilde een kado naar iemand sturen dus ander adres dan waar besteld werd. Was leuk ingepakt met een lief kaartje erbij. Met de naam erop wie het had gestuurd. Echt super

Snelle levering, alle bolletjes waren er

De bolletjes wol zijn heelhuids aangekomen. Snelle levering, stevige doos, het leven is mooi.

Jammer

De service was onberispelijk. Mijn pakket werd zeeeer snel geleverd en alles was netjes verpakt. Helaas viel de wol of katoen die ik besteld had tegen. Zowel de kleur ald het materiaal dat voor mij veel te blinkend was. De labels daaarentegen waren erg netjes. Die zou ik aan anderen aanbevelen

Prima service en vriendelijk

Altijd goede voorlichting ,behulpzaam,vriendelijk, goede service

Snelle en nette levering

Wal 36