Snelle levering! Heel prettig!

Snelle en correcte levering!!!

Alles super geregeld. Supersnelle levering! In één woord : fantastische service!

Ik heb een bestelling geplaatst en goed geholpen

Snelle levering, zorgvuldig verpakt.

Mijn bestelling werd de volgende dag geleverd, was netjes ingepakt.

Snelle levering super service

Mooie haakpakketten besteld, goede duidelijke patronen, snelle service. Een dingetje ontbrak, maar dit kreeg ik snel toegestuurd dus ik kon weer lekker verder met het patroon. Ook al vaker in de winkel geweest, wat een mooie overzichtelijke winkel met vriendelijke medewerksters! Ik ben fan van Wolcafe!

Lieve behulpzame mensen aan de telefoon,

Ik kreeg met veel korting en weinig porto de andere dag al m n wol! Top!

goed contact en prima levering

prima geholpen maar wel misverstand over de nota die ik kreeg. Er staat op dat bet. via aut. incasso gaat en of je de gegevens door wil geven. Dat heb ik gedaan en toen maar wachten. Bleek dat betaling toch via Ideal moest, zodoende duurde het lang voor ik de bestelling in huis had.

Genadeloosgoed

Haakpatroon en wol als verassing voor mijn vrouw besteld. Mijn bestelling werd zeer snel geleverd en volgens mijn vrouw is het patroon zeer goed te volgen ook voor een beginnend haakster. De wol is van mooie hoogwaardige kwaliteit.

Uitstekend!

Prima website, prima bezorging! En ze denken ook nog aan het milieu; ze hergebruiken dozen. UItstekend!

Snelle en correcte levering.

Heel goed.

Heb mijn bestelling op tijd. En wat ik ook erg leuk vindt :ze doen er altijd iets extra bij die ik gretig gebruikt bij afronden van een project.

Leuk online winkelen

Super sevice

Ik zocht iets kwa kleur en dat hebben ze gemaakt

snel de bestelling in huis

Snel

Nwtjes en snel. Zeer tevreden

Vlugge reaktie en bezorging

Moet nog beginnen maar dit eerste traject voelt goed

Altijd goede service als ik er niet uit kan komen en ik bel krijg ik goed advies

Goed en snel

Prima site en snelle levering, alles naar verwachting

Vlotte service en mooi wol

Vandaag besteld en morgen geleverd, dus vlotte service. Grote keuze ook.

Goed maar lang geduurd voor het er was.

Had alleen bijna week geduurd voorbij het pakketje binnen had, en dat vond ik best lang.

Goede service snelle levering

Mooie bol wol ontvangen voor n sjaal. Alleen jammer dat de beschrijving in het Duits is.

Prima !

Keurig pakketje ontvangen

Patroon was niet goed leesbaar, volgende dag al een nieuwe in huis.

Wal 36

2871 BC Schoonhoven