Goed geholpen netjes afgehandeld

netjes te woord gestaan via de telefoon.

Goed geholpen

Goed voor elkaar

Ik was een beetje teleurgesteld dat ik mijn vriendin geen online cadeaukaart kon geven maar dat het alleen per post kon. Maar hij werd de volgende dag bezorgd met een gehaakt bloemetje erbij, erg leuk.

Super tevreden

De bol wol die ik bestelde van limited bij was niet meer voorradig en Ze hebben hem gewoon bijgemaakt.

Geweldige kwaliteit materiaal en zeer snelle levering

Al heel veel gebreid en gehaakt met de wol van deze winkel!

In orde

Mijn bestelling was tip top in orde

Zeer mooie kwaliteit garen. Warme kleuren. Zet blij mee

Snelle levering!

Heb er voor de 1e keer besteld en ben daar erg tevreden over.

Snel en mooie spullen!

Ik had leren labels besteld en de volgende dag al in huis. Superblij mee!

Perfect!

Heel aangenaam om een pake van Wolcafe te krijgen. Niet enkel omwille van de mooie wol , maar zeker ook voor de kleine attenties. Dat maakt een wereld van verschil. Dank u!

Snel geleverd!

Veel keuze. snel geleverd. Leuk cadeautje erbij gekregen.

Leuke lederen labels,snel geleverd

Uitstekende nazorg, om een label te maken voor mijn geboortehaas. Heel mooi gemaakt met de naam erop gemaakt, van de baby.

Grote sortering, zeer snelle levering

Deze week heb ik voor het eerst iets besteld bij Wolcafe. De volgende dag in huis. Een hele grote sortering met mooie spullen. Heel erg de moeite waard om de site te bezoeken.

Mooi eenvoudig en stevig label!

Leuk en stevig label voor op mijn haakwerkjes

Duidelijke website, leuke producten en snelle levering!

Duurde een week voor het garen er was, maar was hiervan opgehoogde door de mail

Leren labeltjes besteld netjes snel ontvangen en er zat er zelfs 1 extra erbij een maatje groter. Dankjewel

Het bestelde pakje de volgende dag al in huis. Duidelijk patroon erbij. Heel blij mee

Zeer vlot en snel verloop

Aangenaam

Alles naar wens

Prima levering. De bollen hebben netjes de zelfde kleur, fijn

Snelle en goed verzorgde levering.

Heel tevreden.

Geweldige service

Netjes verpakt Het patroon mag voor die prijs wel wat luxer dan een vodje papier Dit is minder

Nog niets ontvangen

Nog niets ontvangen helaas. Jullie zijn uit ervaring heel snel met verzenden, helaas maakt post nl er een potje van.

Wal 36

2871 BC Schoonhoven