Uitstekend!

Zeer goed.

Uitstekende service

Mooie zaak en online ook de moeite waard

was in orde

Geheel naar tevredenheid!

Alles duidelijk op de website, gebruiksvriendelijk, snelle afhandeling/levering!

Supersnelle levering en zelfs naar België

Thx!

Snelle en nette levering

Het bestellen ging heel eenvoudig. De levering erg snel.

Snelle levering en goed verpakt Erg tevreden

Correcte afhandeling van bestelling

Service is goed. Wel fijn als berichtje gestuurd wordt wanneer bestelde spullen of deel daarvan niet snel leverbaar zijn. Als op website bij artikelen staat dat ze uit voorraad en meteen te leveren zijn valt het tegen als je na aantal dagen nog niets ontvangen hebt. Uiteindelijk wel goed opgelost door alvast de wel voorradige spullen toe te sturen. Dat is fijn!

Alles snel en netjes opgestuurd

tevreden

Goed en snel

Goed en snel

Prima site, vlotte levering

Zie eerste vraag

Gewoon goed.

De tweede keer dat ik aan een cal met freubelweb meedoe en wol bestel. Goede service. Zaten jullie maar in Amsterdam. Groetjes Corrie.

Snel en voldoet aan de verwachting

Veel keus en duidelijk opgezette website

Snel en goed.

Uitgebreid assortiment. Waar veel bij anderen uitverkocht was, was het hier wel verkrijgbaar. Snel geleverd. Bewust bezig met duurzaamheid, door doosjes te recyclen

Fantastisch.

Helemaal goed gegaan. Binnen 2 dagen in goede verpakking binnen.

Super vriendelijke en ontzettend snel!

Mijn eerste bestelling (3 bollen katoen en 1 haaknaald) waren binnen een dag geleverd. 1 Advies de doos/envelop zou net iets kleiner moeten zijn want de huidige past niet door de brievenbus (wel qua breedte maar niet qua lengte). De levering hing bij mij dus buiten de deur. In dit geval geen probleem want niemand heeft de doos uit de brievenbus getrokken. Daarna kwam ik erachter dat ik te weinig besteld had. Gebeld en binnen 10 minuten waren de volgende 3 bollen besteld.

Geweldig gewoon

Ik ben al een paar jaar klant bij jullie goede producten en mooie prijs en snelle levering dus dik tevreden

De ene dag besteld, de volgende dag in huis. Top! Ook superleuke fysieke winkel..

Snelle levering, altijd iets nieuws en unieks

Super tevreden !

Prima kwaliteit, snelle levering.

Ik heb goede ervaringen met Wolcafé. Leuke spulletjes, snel verzonden.

Ik had garen besteld maar deze was niet op voorraad. Ik kreeg gelijk een mail met de vraag of ik wilde wachten tot het garen weer op voorraad was of een andere kleur uitzoeken. Ik heb gekozen voor een andere kleur, en de volgende dag bracht de postbode het pakketje al. Snelle service.

zoals altijd: perfect!

Zoals altijd correcte, snelle levering, leuk ingepakt, fijne website!

Wal 36

2871 BC Schoonhoven