Snelle levering, altijd iets nieuws en unieks

Super tevreden !

Prima kwaliteit, snelle levering.

Ik heb goede ervaringen met Wolcafé. Leuke spulletjes, snel verzonden.

Ik had garen besteld maar deze was niet op voorraad. Ik kreeg gelijk een mail met de vraag of ik wilde wachten tot het garen weer op voorraad was of een andere kleur uitzoeken. Ik heb gekozen voor een andere kleur, en de volgende dag bracht de postbode het pakketje al. Snelle service.

zoals altijd: perfect!

Zoals altijd correcte, snelle levering, leuk ingepakt, fijne website!

Bestelling volgende dag geleverd met een schattig labeltje 'handmade' er bij. Verzendkosten heel redelijk.

Snelle levering en een overzichtelijke site

Snelle levering , leuk cadeautje erbij

Zeer snelle levering en uitstekende service

Snelle service. Goed patroon duidelijk, alleen staat er volgens mij een fout in de telling van toeren bij de rechtervoorpoot. Haak 28 t/m 32 haak. 1 v.in elke v. Daarna gaat de telling verder met 29. Ik ben gewoon verder gaan tellen dus voor mij is het geen probleem.

Topservice

Altijd steeds verzorgt, goede kwaliteit, groot aanbod,... kortom altijd dik in orde!

Slecht

Ik heb mijn product nog steeds niet ontvangen

Snelle en goede verzending

Toppie

Snel en goed!!!!

Supersnelle levering.

snelle levering en netkes verpakt

Snelle levering. Compleet pakket. Misschien zelfs genoeg om nog een 2-de knuffel te maken. Super dat verpakkingsmateriaal wordt gerecycled. Kwam via bol.com terecht bij wild café. Hierdoor veel goedkoper uit geweest. Grote pluim.

Bestelling 's avonds besteld, volgende ochtend al geleverd. De ringen zien er goed uit !

Prettige website en snelle levering

Ik vond op de website snel wat ik moest hebben en of het nog voorradig was. Het pakket werd snel bezorgd.

Fijne winkel.

Keuze uit veel mooie garens. Fijn communiceren met de eigenaresse als je vragen of hulp nodig hebt.

Een hele snelle levering

Met 2 dagen in huis dank daarvoor

Prima en snelle afhandeling

Ik heb al meerdere keren bij Wolcafe besteld en ben tevreden over het afhandelen van mijn bestellingen. Website is overzichtelijk en makkelijk, dienstverlening is prima!

snelke levering, goed verpakt.

Goeie snelle service

Binnen 2 da gen in huis. Super