Wolcafe levert goed en snel. Ik kon even niet verder met mijn project, kwam net 3 bolletjes te kort. Maandagavond besteld en woensdag al in huis! Na je bestelling gelijk een bevestigingsmail en de volgende dag al bericht van vetzending, super!

Precies zoals beloofd.

Het krukje is precies zoals beschreven. En het verzenden: top.

Fijne persoonlijke service

Zeer positief

Mooie producten

Mooie producten en precies wat ik verwacht had. Jammer dat er niet door is gegeven dat mijn bestelling later zou komen in verband met niet op voorraad van een aantal producten. Verder wel erg fijn dat er met gerecycled materiaal verpakt wordt en dat er geen overbodig plastic in de doos aanwezig is!

Goede website, duidelijke communicatie en snelle levering

Zie boven

Precies zoals ik het verwachtte

ik heb gekregen wat ik besteld heb. 1 onderdeel was niet meer op voorraad. Er is contact met mij opgenomen en een advies gegeven.

Toppie

Erg goed en snel

Eerste keer dat ik besteld heb

Vlotte verzending gezellig verpakt, leuk. Als ik weer iets nodig heb, kom ik naar Schoonhoven had niet in de gaten dat jullie zo dichtbij zijn. Even de Lek over

Fijne producten en snelle levering

Ruime keuze, nette prijs en snelle levering

Ik vind het een webshop met een mooi gevarieerd aanbod. De levering was ook keurig. Niks op aan te merken.

Duidelijke website en snelle levering

Fijne en duidelijke website waar ik een aantal hele mooie labels heb besteld om het breiwerk voor mijn aanstaande kleinkind net wat persoonlijker te maken. Made by oma!

Wat ik erg jammer vond dat ik na 6 dg zelf moest mailen waar mijn bestelling bleef( op site staat binnen 24 uur versturen) en kreeg daarop n antwoord dat de kleur er niet meer was.Zou mss fijn zijn als je daar al eerder een mail over krijgt. Daarna ging t heel snel en werd er ook meegedacht.

Supersnelle levering !

Hele goede ervaring!! Supersnelle en keurig nette levering. Ik ben helemaal happy en ga zéker vaker bij jullie bestellen!!!

Snelle levering! Alles oke!

Snelle levering, keurig verpakt.

super !!!

nog nooit zo tevreden geweest van een webshop !! dikke proficiat !! wat een service

Uitstekende ervaring

Keurig netjes op tijd geleverd en de kwaliteit is goed

Zeer klantvriendelijk.

De wol die ik bestelde was niet voorradig, maar ik werd duidelijk via mail op de hoogte gebracht wanneer men kon leveren.

Mooie wol snelle levering

Mooie wol snelle levering

Snelle levering, en tevreden met het geleverde haakpakketje. Top!

GoedeGoede service

Snelle levering.

Zeer tevreden,

Was op zoek naar rico essentials en ben erg blij met de vele kleuren en snelle levering,ga zeker vaker bestellen

Mijn eerste bestelling bij wolcafe en ik ben tevreden over alles.

Pakket niet ontvangen

De verzending door wolcafe was op zich wel snel, maar het pakket is door postnl na 5 dagen nog steeds niet bezorgd.

Wal 36

2871 BC Schoonhoven