Vlot en goed verzorgd.

Vlot verzonden

Heel erg snel verzonden echt toppy

fijne service

snelle levering.

Goede communicatie

Ik had garen besteld 17 bollen scheepjes cocktail, alleen de voorraad klopte niet in de webshop. via mail contact uiteindelijk de 10 bolletjes toch op gestuurd gekregen en de rest van mijn geld krijg ik terug. En een snelle levering.

Perfect product and service!

I buy Rico Creative Bubble yarn for my charity project for the second time. So it is important for me to keet costs low. Wolcafe prices for this product are always the lowest that I could find. The delivery is very fast, the communication by email about the delivery is very clear. Thank you! I'll be a returning customer.

snelle , keurige levering

veel producten, niet duur, snelle levering. goede producten

Super handwerk webshop!

Gisteren besteld en vandaag al in huis in een gerecyceld doosje met sympathiek etiket. Alle lof voor het Wolcafe.

Superrrrrr

Mooie kwaliteit spullen !! Vriendelijk Ruim assortiment goed verzorgd bij verpakking Extra leuk het kaartje met attentie !

Snelle verzending!

Bestelling was de volgende dag al binnen

Snelle en vlotte levering

Prijs kwaliteit!!

Perfect!

Artikelen waren naar wens. Super snelle levering!

Makkelijk

Leuke artikelen en snel bezorgd

Snelle en correcte levering!

Ik had nog niet eerder bij deze zaak besteld. Ik vind het altijd moeilijk om bij een voor mij vreemd bedrijf te bestellen. Je weet nooit of ze de afspraken nakomen. Toch had ik belangstelling voor de waar die ook niet een gigantisch bedrag koste. Dus bestelling gedaan. De volgende dag alles binnen. Keurig en duidelijk verpakt. En ook nog een leuke attentie erbij. Super ervaring dus. Ik weet zeker dat ik hier nog wel iets ga bestellen.

Vriendelijk en goede service

Zeer goed contact en snelle bezorging. Zeker een aanrader.

Snel bezorgd en zag er netjes uit. Dank je wel.

Snelle (milieu) vriendelijke snelle service

alleen maar positief!

Zeer snelle levering (1 dag)

Zeer snelle levering (1 dag)

Goede en snelle service

bestelling was erg snel binnen,zeer goede service

Prima service, snelle levering en goed product!

Prima service, snelle levering en goed product!

Mijn ervaring met Wolcafe is geweldig

Aanrader!

Had iets voor een cadeau besteld en was nog iets vergeten. Gemaild en kom toegevoegd worden. Supersnel geregeld en geleverd, en kwam ook als een superleuk cadeautje aan. Top!

Super snelle levering

Super snelle levering van mooie producten.

Zeer positief@!

Mijn bestelling werd de volgende dag al geleverd, met een kleine attentie. Stevig verpakt in een hergebruikte doos, dus goed voor het milieu. Ik ben zeer tevreden, echt een aanrader! Vriendelijke groet Ingrid

Netjes verpakt en de volgende dag al in huis!!

Leuk assortiment en snelle levering

Een winkel met een leuk assortiment, waar ik net wat items (bijtringen in dieren figuurtjes) en haakpakketten met leuke kleuren, heb gevonden die ik elders niet kon kopen! Levering was snel en verpakking was milieu-bewust.

Wal 36

2871 BC Schoonhoven