Snelle goede levering

Besteld en heel snel ik huis, ruim assortiment!

Ik heb alleen maar hele goede ervaringen met Wolcafe dus geweldig

Jammer dat het garen dat ik eerst had willen hebben niet op voorraad was maar daarvoor in de plaats Brabante M besteld. Kan niet wachten om te beginnen aan mijn project.

Duidelijke site

Er was iets niet aanwezig en in overleg na een zeer snelle mail , de bestelling aan kunnen passen

Dik in orde !

Alles ok !

Goede service, vriendelijk behandeld.

Precies wat je besteld snelle levering gewoon geweldig

Top communicatie

Geweldig hoe er meegedacht is i.v.m. 1 bol tekort. Nog een aangebroken bol meegestuurd en het geld van de ontbrekende bol gecrediteerd. Top service

Maandagmiddag besteld, en dinsdag in huis.

Weer een nette service

Ik heb al vaak wat besteld en altijd netjes en keurige service met een klein presentje wat ik altijd leuk vind

Heel leuke site,snelle service

Heb pas voor eerste keer besteld ,maar is echt helemaal toppie ,ik ga zeker meerdere keer bestellen

Artikelen snel bezorgd en naar wens

Snelle + persoonlijke service

Ik wilde nog iets wijzigen aan mijn order, dat was geen probleem. Ik kreeg antwoord op minder dan een etmaal tijd. Op zondag besteld, op maandag order gewijzigd, op woensdag geleverd in België. TOP! Daarenboven ben ik ook enorm fan van de producten. Ik bestel ze nergens anders goedkoper.

Duidelijke product omschrijving en mooi boekje. Makkelijk bestelproces en snel geleverd.

Mooie producten, snelle bezorging

Ben tevreden over de producten. Alles netjes en zeer snel geleverd. Enige minpunt: heb katoen garen besteld; op de foto leek de kleur wolwit, maar bij ontvangst blijkt het spierwit te zijn. Beetje jammer, maar mooie kwaliteit garen. Mooie website ook.

Snelle, complete levering, maar kleuren anders dan verwacht

Ik ontving mijn bestelde pakketje heel snel en ook compleet. Dat is altijd fijn natuurlijk! Twee garens die ik had besteld zijn helaas in het echt werkelijk totaal anders dan op de foto's van de website. Wat ik bijzonder spijtig vind. Kortom; levering en service zijn top, maar (sommige) foto's op de website kunnen beter!

Uitstekende klantvriendelijke en milieubewust bedrijf

Ze hebben leuke schattige pakketjes en benodigdheden. Ik had nog nooit gehaakt en mijn eerste project was het kleine konijntje. Met wat youtubetips kon ik de beschrijving goed lezen. Hij is erg leuk geworden. Ben nu bezig met de zeemeermin. De wol/katoen is prachtig! Er is volop keuze en ze hebben een snelle levering. De spullen kwamen in een hergebruikte doos en dat waardeer ik zeer. Wel zou ik het handig vinden als er met tips en uitjes op de site komt zodat het nog makkelijker wordt om eraan te beginnen voor een leek als ik.

Snelle service, goede prijs kwaliteit verhouding. Ik heb 2 muziekdoosjes besteld, maar helaas gaat 1 van de 2 doosjes erg stroef en zwaar. Hij doet het gelukkig wel, maar nu kan mijn dochtertje hem zelf niet goed aankrijgen.

Snelle nette levering met goede uitleg

Zeer goede ervaring. Snelle levering.

De katoen die ik besteld had is sowieso prachtig. ( ik had alleen de verkeerde kleur besteld). Toch gehouden. Snelle service, goed verpakt en de volgende dag in huis. Perfect. Verzendkosten vind ik wel aan de prijs maar het is niet anders. Hartelijk dank, Greetje Nagel

prima!!

overzichtelijke webshop en vlot gevonden wat ik wilde bestellen. volgende dag al in huis ( brievenbus bezorging)

Goede producten en kwaliteit.

Voor het eerst wat besteld via internet. Duidelijke site en ik kon de kleuren van de bolletjes goed zien. De levering duurde langer dan verwacht maar dat zal wel door decoronacrisis komen.

snel van de website naar mijn brievenbus

de plastic opplakknoopjes op mijn dochters blouse allemaal gebroken in de was. Nu nieuwe pareltjes gekocht en mijn dochter is weer blij met mij en haar blouse. top website..lekker snel geregeld. de knoopjes op de blouse zetten was meer werk ;)

Zeer goede opvolging en snelle levering

Alleen maar positief, ik had een pakket besteld en daarbij een verkeerde naald gekozen ik kreeg onmiddellijk een mail om te vragen of ik dit bewust had gedaan, hierdoor heb ik de levering van de foute naald kunnen voorkomen.

Super snelle service, duidelijk antwoord op mijn telefoontje. Mooie spullen en niet duur...

Wal 36

2871 BC Schoonhoven