Snelle levering maar waardeloze beschrijving

Haakpakket kussentje huisje van katoen. Na diverse pogingen kwam ik er achter dat zoals beschreven in Het patroon het reliefsteekje niet achterlangs maar VOORlangs moest worden gehaakt. Ik vind dit echt n heel slecht patroon. Jammer want het katoen is ook erg mooi. Ik hoop dat jullie dit gaan veranderen

redelijk

muziekje klopt niet van slaap kindje slaap doosje verpakking was beschadigd

Vriendelijke vlotte service, jullie denken mee!

Heel vlotte reactie mijn vraag om een specifiek verfbad. En vervolgens een herinnering toen ik per ongeluk niet het juiste aantal bollen had vesteld.

Duidelijke website en goede en snelle service! Oma was heel erg blij met de onverwachte post ;-)

Levering volgens afspraak

Heldere website, ruim assortiment. Levering volgens afspraak. Duidelijke communicatie. Recycling van verpakking. Kwaliteit product goed.

Super goed!

Alles wijst zich vanzelf, online een cadeautje gekocht voor mijn schoonmoeder en het was super leuk ingepakt! Super goede zaak!

Perfect geholpen!

Zelfs met wol uit de uitverkoop kreeg ik alle aandacht. Maak je niwt veel meer mee. Ga zo door. Yvonne de Koning

Goed en betrouwbaar

Bestelling was heel snel binnen. Telefonisch goed geholpen met mijn vragen en konden dezelfde dag nog wat bijbestellen zonder dat daar weer extra verzendkosten bij kwamen!

Precies

Precies wat ik wilde en op tijd geleverd.

Prima! Vriendelijk en professioneel!

Leonie was zeer vriendelijk aan de telefoon. Ik kon de betaling niet via de site voor elkaar krijgen en heb haar gebeld. Ik mocht het zelf overmaken. En de volgende dag werd het pakket al verstuurd, met een kleine attentie erbij. Heel leuk. Ik bestel weer bij wolcafé.

Een geweldige service

Ze doen er alles aan om jouw wensen te kunnen vervullen. Daarvoor dank.

wederom uitstekende levering

Ik ben fan van wolcafe! mooie producten, snelle levering!

mooie site en had het sneller in huis dan verwacht dus helemaal top!

Netjes en snel verzonden

Netjes en snel verzonden.

eerste keer besteld bij jullie....toppie

ik ben toevallig jullie site tegen gekomen.... en een eerste bestelling gedaan.... na wat vertraging door de post.nl . . . vandaag mijn goed verpakte pakket ontvangen. ben er helemaal blij mee . . . en weet zeker dat ik vaker bij jullie kom shoppen. bedankt

Leren punchen

Leuk pakket met veel voorbeelden. Ik had het leuk gevonden als er via de mail nog video was verzonden met instructies. Nu flink oefenen.

Super fijn!

Duidelijke website, bestelling netjes verpakt. Oude dozen hergebruikt om in te pakken, kan ik erg waarderen!

Snelle service, materiaal allemaal in orde! Leuke kleine verrassing erbij 😀

Zeer behulpzaam en een mooi assortiment

Alleen maar positief

Snel en goed

Snel en goed geleverd. Product zoals verwacht.

Tijdschrift besteld wat ik heel graag wilde hebben. De volgende dag had ik me in huis, met een leuk labeltje. Blij mee!

Veel keus

Zeer snelle service

Uitstekende service

Prachtig materiaal!

Supersnelle en correcte levering.

Snelle levering, en goed verpakt

Hele goede ervaring met Wolcafe Fijne materialen en zeer goed verpakt En snelle levering

Wal 36

2871 BC Schoonhoven