Ik heb leren etiketjes gekocht en die zijn super mooi 👍 Ook scheepjes katoen bestel. De kleuren zijn precies als afgebeeld. Ik ben dik tevreden

Ik heb de bestelling nog steeds niet ontvangen!

Zaterdag besteld en vrijdag nog steeds niet in huis

Vriendelijk en snel

Ontzettend vriendelijk en snel in huis!

Bestellen pakketten lastig

Netjes geholpen maar pakketten zijn lastig te bestellen omdat je zelfs het patroon apart moet aanvinken blijkbaar. Een pakket is toch een complete set. En onze ideeën over rond verschillen nogal. Ik hoop dat het goed komt.

Heel vriendelijk geholpen geholpen

Bestelling de volgende dag al in huis. Prima service

Leuke on line shop

Hele leuke dingetjes gekocht voor mijn zelf gehaakte dieren zoals oogjes ,neusjes ,wimpers.Vrijdag besteld en zaterdag al in huis. Ikben erg tevreden.

Superleuke webshop met liefde voor het vak

Snel , deskundig advies, zeer netjes ingepakt Kleur gewoon aan kunnen passen bij opmerkingen , zeer klantvriendelijk

het beste wol cafe

je wordt goed geholpen is altijd vriendelijk als je belt wordt je altijd goed te woordt gestaan

Dik tevreden

Bij telefonisch contact heel vriendelijk te woord gestaan. Na plaatsen bestelling keurig gebeld dat er kleur verschil was met een vorige bestelling. Kon dit gelijk veranderen. In een woord: Geweldig!!!!

Haakpakket

Mooie haakkatoen, snelle levering

Wat misschien duidelijker vermeld mag worden, is dat het patroon van de teckel niet meegeleverd wordt. De beschrijving van de deken is wel heel veel tekst achter elkaar, erg moeilijk om te lezen. Je bespaart papier, maar dat mag geen reden zijn. Een paar witregels in de tekst zou enorm schelen. Ik ben een ervaren haakster, dat is niet het probleem.

Perfect een aanrader

Bestelling en Levering snel en zonder één probleem , vriendelijke hulp

Helemaal goed!

Ondanks het Corona-virus werd mijn bestelling op tijd en goed verzorgd afgeleverd!

Alles is goed verlopen!

Snel

Snelle en nauwkeurige levering.

geweldig

vlot, snel

Goede communicatie snelle verzending. En het katoen was goed verpakt zodat het in de brievenbus paste. Top zaak zeer tevreden.

Een woord. Geweldig..

Goede service, super leuke workshops.. Heel gevarieerd.... Jammer dat we nu even niet kunnen gaan..

Vandaag besteld overmorgen in huis en dat voor gepersonaliseerde houten knopen. Geweldig!

Super snelle bezorging Vooral in deze tijd van thuis blijven, Super leuke bezigheid Dank je wel voor de snelle service

Snelle levering op zaterdag

Goed ingepakt, leuk materiaal om mee te werken. Eerlijk.

Zeer goede ervaring

Zeer vriendelijke en vlotte service, alles is goed verpakt en wordt snel geleverd. Wol is kwalitatief goed en goed geprijsd. Kleuren wijken soms licht af van de foto maar dit is niet abnormaal als je wol online bestelt. Ook een ruime keuze aan wol. Over het algemeen zeer tevreden!

Helemaal blij mee!

Het is niet de eerste keer dat ik bij wolcafe besteld, en ik ben nog steeds helemaal blij mee. De producten zijn top kwaliteit, de verzending is snel een efficient, en de verpakking is kartoon, dus top extra puntje!

Leuke en goede haakpakketten

Snel geleverd, fijne garen om mee te werken. Klantcontact verloopt ook erg prettig.

Altijd een zorgvuldige en snelle verzending, nu werd het persoonlijk tot aan de deur gebracht.

Perfect !

Wal 36