Ik heb het pakket nog niet binnen

Ik heb het pakket nog niet binnen

Alles piekfijn in orde.

vlotte verwerking van mijn bestelling, zelfs in coronatijd. Tot de volgende keer en hartelijk bedankt.

Nieuwsbrief en webshop zijn zeer goed vormgegeven en keuze uit uitgebreid assortiment

Mooie wol en leuk patroon

Wel handig als erbij staat of de betreffende haaknaald in het pakket zit

Mooie artikelen super netjes geleverd

Prachtige boekjes besteld. Mooie labels ,erg blij mee. Zeer vlotte levering! Ga zeker vaker iets bestellen.

Snelle, nette levering. Top

Zeer tevreden over de snelle nette levering. Ga zo door!

Super service, snel en correct, netjes verpakt.

X

Blij

Ben zo blij met m'n mooie kleurtjes haakkatoen. Alle kleuren die ik had besteld zijn bijgeleverd. Keurig hoor! Heerlijk ik kan weer even vooruit.

Super levering en praktisch pakket

Makkelijk te bestellen en een heel netjes pakketje met alles wat je nodig hebt om te beginnen met een leuk project .

Prima! Communicatie kan iets beter

Prima wol, netjes verpakt. Alleen als de levering later is dan op de site staat (met welke (goede) reden dan ook) is het fijn als je daarvan op de hoogte wordt gebracht.

Prima produkten.

Overzichtelijke site, waarin ik makkelijk kon zoeken wat ik nodig had. Verrassend snelle levering in deze crisistijd!

Fijne site

Door overzichtelijk site bestel je sneller. Snelle levering.

Fijne winkelervaring

De site van wolcafe is overzichtelijk en fijn. Wel goed opletten als je meerdere aantallen van 1 artikel wil bestellen. Het winkelmandje refresht dan niet meteen. Ook niet te lang wachten met afrekenen want dan is je bestelling weg. Het helpt als je dan het artikel op je verlanglijstje hebt gezet. Betalen gaat snel, fijne bevestigingsmail en ook meteen track and trace code van je pakje.

Snelle levering -ondanks crisis- helemaal top!

Snelle levering -ondanks crisis- helemaal top!

Zoals steeds snel en tip top in orde!

Mijn ervaring is super.

Supernette verzorging van mijn bestelling.

Snelle levering, groot assortiment

Heel tevreden!

Duidelijke website

Mooie website, duidelijk en snelle levering De bezorgkosten voor een klein envelopje vind ik wel erg duur

Duidelijke site, prima producten en snelle levering.

Gewoon top!

Mooi spullen en snelle levering

Leuk pakket voor een redelijke prijs

Goede service, snelle reacties op vragen.

Zie hierboven

Super, zelfs tijdens moeilijke tijd

Super, zelfs tijdens moeilijke tijden

supersnelle levering, ruim assortiment

ruime keus in producten, er werd snel gereageerd op mijn bestelling en ik had het de volgende dag al in huis

Prima ervaring! Snel in huis en de ene bol die niet op voorraad was werd direct gecrediteerd.

vlot en persoonlijk geholpen

direkt antwoord op mijn vraag. en snelle verzending

Wal 36

2871 BC Schoonhoven