Leuke website, veel keuze en snel geleverd.

Ruime keuze, gemakkelijk bestellen en snel geleverd.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

mooie knopen

de gepersonaliseerde knopen zijn zeer mooi,ben zeer tevreden

De bestelling werd snel geleverd en was erg netjes verpakt.

Fantastisch bedrijf

Had lever problemen met een andere bedrijf, contact gehad met het wolcafe, ze hebben mij direkt geholpen en hebben de zelfde dag nog mijn bestelling verstuurd zo dat ik toch nog alles op tijd binnen had. 10 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Verkeerde veiligheids neusjes bestelt en gelijk gemaild en ik ben super geholpen een dikke duim

Ik heb mijn bestelling snel ontvangen. De producten waren netjes verpakt en de bestelling was compleet. Er zat zelfs een leuk extraatje bij!

Helemaal tevreden met alle leren labels.

Alle labels heb ik verwerkt op mijn handgemaakte dekens en kussens. Geweldig mooi geworden. Dat maakt het helemaal af.

Een duidelijke en makkelijke website. Ik had een kleur gekozen die ze niet op voorraad hadden. Ik werd vriendelijk gebeld en kreeg een aantal keuzes. Ze was erg behulpzaam.

Vriendelijk geholpen

Goede snelle service

Eerste keer besteld. Alles ging goed. Heb gekregen wat ik besteld heb.

Kwamen alsnog terug op iets wat eerst niet leverbaar was

Ik zocht specifiek de limited edition Arne&Carlos prym rondbreinaalden. Omdat Wolcafe prym in haar assortiment heeft heb ik ze gemaild of ze deze konden krijgen. Zij reageerden net als enkele andere webwinkels dat dit (nog) niet verkrijgbaar was. Wolcafe was tot nu toe echter de enige die later bij me terug kwam met de melding dat ze de naalden konden bestellen. Goede service dus en het pakketje paste door de brievenbus en ik hoefde er dus niet voor thuis te blijven

Ze belde mij zelfs over mijn bestelling echt heel fijn

prima, gezellig, aandacht, vriendelijk

prettig geholpen leuke workshop boek netjes opgestuurd alleen, ik snap van de entrelac haken sjaal helemaal niets, workshop gevolgd, boek besteld (staat ie ook in) doe blokjes alle kanten op...................

Vandaag besteld en morgen in huis.

Heb kussen besteld om te haken en de bestelling werd binnen een paar dagen compact verpakt keurig bezorgd. Dank je wel.

Helaas.

Als vaste haker van de kerst cal , koop ik altijd gelijk het pakket als deze wordt gepubliceerd. Tot mijn verbazing wordt dan een paar weken later het pakket met korting aangeboden.

Goede en snelle levering.

Alleen heb ik een fout gemaakt, in een te grote rondbreinaald te bestellen,. Is mijn fout.

Goed geregeld

Aan de telefoon aardig en netjes te woord gestaan en vervolgens heb ik besteld wat ik wilde, dat is ook netjes en snel gedaan,bedankt, ik ben d'r blij mee!

Duidelijke communicatie bij vragen en snelle levering.

Goed.

Prima, fijn contact!

Bestelling geplaatst, volgens webshop was garen op voorraad, maar naar later bleek toch niet. We werden al snel gebeld en na fijn overleg een ander kleurtje wat wel op voorraad was besteld. Top geregeld!

Netjes verzorgd, snel geleverd .

Mooie keuze op de website, goed verpakt voor de levering. Leuk attent extraatje erbij geleverd. Erg snel geleverd.

Juiste levering en vlug

Fijn

Heerlijke bollekes

Bestellen gaat super makkelijk en de levering was snel.

fijne snelle service en veel keus!

Goede webwinkel met veel keuze! Snelle levering en goede service. Ik ga zeker weer bestellen!

Fijne webshop

Fijne webshop met leuke dingen en niet duur

Wal 36

2871 BC Schoonhoven