goede en snelle levering

goede en snelle levering

Als je vragen hebt krijg je snel antwoord. Snelle levering en er wordt met je mee gedacht.

Bestelling voldoet zeker aan de verwachtingen!

De labels zijn echt prachtig!

Goede vriendelijke service.

Prachtige labeltjes, precies zoals ik ze wilde. En dat was nogal specifiek, maar voor Wolcafé geen probleem.

De leren labeltjes

Prachtige gepersonaliseerde leren labeltjes. Ik ben er heel blij mee? Mvg Marja

Behulpzaam en snel

geweldig

Heel snel geregeld en perfect verzorgd.

Heel tevreden klant

Ik ben zeer goed geholpen door mailen. Snelle levering Mooi product en goede kwaliteit

Niet afgrijselijk duur, snelle levering 👌🏻

Levering super snel. Enige minpuntje wat ik kan bedenken is dat de houten knopen die ik had besteld een andere "kleur" hadden. Twee donkere houten en 1 lichte. Maar ach...best wel geinig nog. Dus mocht je het belangrijk vinden dat zoiets wel allemaal hetzelfde is? Dan is het misschien handig dit te vermelden.

Goede kwaliteit labels.

Ik vind de eigen gemaakte labels mooi en van goede kwaliteit. De levering is ook snel.

Leuke winkel en webshop

Mooie ruime winkel met een gezellige uitstraling. We werden leuk geholpen. Laatst op de webshop een bestelling gedaan welke netjes werd afgehandeld.

zeer goed

zeer goed.

Prachtige service

Heel tevreden met mijn bestelling, houten kralen zijn prachtig en met de gezichtjes er op zijn helemaal top. En wat een leuke attentie met het leren labeltje.

Supergoede service

Fijne stenen winkel en fijne webshop. Snelle verzending, goed advies en goede service. Aanrader!

Snelle levering Keurig verpakt

Zaterdag besteld, dinsdag in huis

Vlotte levering ondanks de kerstdrukte, goed verpakt, bestelde produkt voldoet meer dan verwacht!

Prachtige wol en snelle service!

Prachtige truien gebreid met Drops Lima

De volgende dag al het pakketje in huis.

Tevreden en snel

Ondanks de feestdagen toch snel geleverd Wolcafe bedankt Dyane

betrouwbaar

ben tevreden over de afloop van mijn bestelling. Ik zal nog bestellingen plaatsen.

Betrouwbare winkel

Mooie wol, snel verzonden incl. een leuk labeltje.

Fantastisch!!

Snelle levering en prima kwaliteit!!

Zeer tevreden met mijn bestelling knopen

De eerste keer een bestelling geplaatst bij wolcafe. Zocht blanke houten knoopjes in ster en hartvorm en ook kleine ronde knoopjes. Ben super tevreden over de zeer goede kwaliteit van alle knoopjes! Bedankt wolcafe, ook voor het leuk leder labeltje!

Een paar keer al labels besteld bij Wolcafe. Altijd netjes verpakt en snel in huis!

Wal 36

2871 BC Schoonhoven