zeer goed

zeer goed.

Prachtige service

Heel tevreden met mijn bestelling, houten kralen zijn prachtig en met de gezichtjes er op zijn helemaal top. En wat een leuke attentie met het leren labeltje.

Supergoede service

Fijne stenen winkel en fijne webshop. Snelle verzending, goed advies en goede service. Aanrader!

Snelle levering Keurig verpakt

Zaterdag besteld, dinsdag in huis

Vlotte levering ondanks de kerstdrukte, goed verpakt, bestelde produkt voldoet meer dan verwacht!

Prachtige wol en snelle service!

Prachtige truien gebreid met Drops Lima

De volgende dag al het pakketje in huis.

Tevreden en snel

Ondanks de feestdagen toch snel geleverd Wolcafe bedankt Dyane

betrouwbaar

ben tevreden over de afloop van mijn bestelling. Ik zal nog bestellingen plaatsen.

Betrouwbare winkel

Mooie wol, snel verzonden incl. een leuk labeltje.

Fantastisch!!

Snelle levering en prima kwaliteit!!

Zeer tevreden met mijn bestelling knopen

De eerste keer een bestelling geplaatst bij wolcafe. Zocht blanke houten knoopjes in ster en hartvorm en ook kleine ronde knoopjes. Ben super tevreden over de zeer goede kwaliteit van alle knoopjes! Bedankt wolcafe, ook voor het leuk leder labeltje!

Een paar keer al labels besteld bij Wolcafe. Altijd netjes verpakt en snel in huis!

Supersnel en altijd goed

Goede service en snelle levering

Gewoon goed

Perfectie zo als ik het wens

Voor mijn zaakje zoek in de juiste producten . De producten van wolcafe zijn tot in de puntjes verzorgt . Opvolging word ook altijd heel nauwkeurig gedaan levertermijn word ook gerespecteerd. Dus hier een heel tevreden klant .

De wol werd snel geleverd. Goede service.

Snelle en correcte dienstverlening

Ik plaatste een bestelling waarbij men niet voldoende voorraad had. Ik kreeg onmiddellijk een mail waarin heel vriendelijk de keuze werd gegeven voor een refund of een nabestelling met de ontbrekende stuks. Bestelling werd binnen de week geleverd, op de nalevering is het nog wachten, maar volle vertrouwen in hun professionaliteit!

ben zeer tevreden met de afhandeling van de bestelling

- materiaal oké - snelheid waarmee afgehandeld oké

Goede kwaliteit, snelle bezorging

Goede prijs/kwaliteitverhouding. En verrast door de leuke meegestuurde kleinigheid.

Klantvriendelijk

Heel behulpzaam

Snelle levering, goede prijs/ kwaliteit verhouding

Uitgebreid assortiment en aantrekkelijke prijzen.

Snelle en correcte behandeling

Snelle bezorging Alleen was ik aan het breien met de bamboenaalden en brak de punt er af ,dus kan ik er niet verder mee breien daar ik er 4nodig heb om mijn kousen te breien Het breid wel lekker Gr lia poppelier

Wal 36

2871 BC Schoonhoven