Zeer tevreden over aanbod en kwaliteit. Alles is netjes verpakt. Enige minpuntje voor mij is dat de levering lang duurt.

Goede service, doen wat ze beloven. Goede spullen. Leuke cals

De call wilde ik in een andere kleur. Snel geregeld. Werd zelfs gekeken of de kleurencombinatie goed was. Helemaal tevreden met mijn kleuren.

Fantastisch.

Alles was goed uitgelegd en netjes verpakt. Ze hadden het tot het eind spannend gehouden. Keurige aflevering. 🧶🧶🤗

Prachtig

Ik kan amper wachten tot de patronen er zijn!

Eerste indruk is goed.

Bestelling is prima aangekomen. Materialen zien er goed uit. Ik heb zin om te beginnen. Minpuntje vind ik wel dat ik op 5 cent tekort toch verzendkosten moet betalen. Zou mooi zijn dat je een reminder krijgt bij het bestellen. Ik had dan liever een bolletje of een boekje erbij besteld.

Het pakket werd snel geleverd hoe het materiaal is weet ik nog niet want daar moet ik nog mee gaan werken

Geweldige service

Na bestellen van de cal kwam ik voor ander projectje wat te kort. Dit kon met de cal verzonden worden zodat het 1 pakket was.

Volledig in orde

Na het plaatsen van mijn bestelling, werd hij de volgende dag al volledig en correct geleverd. Alle materialen die ik besteld heb, zijn van zeer goede kwaliteit en echt mooi. Ik ben heel tevreden!

Perfecte service!

Net wat ik verwachtte! Alles naar wens.

uitstekend

Jullie zijn eerlijk, nu was er een kleur wol niet. Jullie geven dat door en laten de keus bij ons. Kies je een andere kleur of geld terug! Netjes afgehandeld. Ook reageren jullie snel met bezorgen! Ik vind het top!

fantastisch

voor mijn bestellingen werk ik graag met wolcafé, jammer soms dat er voor een groot bedrag moet besteld worden alvorens de verzendkosten weg vallen

Mooi

Het krukje wat ik heb gekregen, om de Olifant op te haken ziet mooi uit. Stevig!

Super service maar de website kan wel een likje gebruiken

Snelle en vriendelijke service, dat is echt zo fijn bij een crea-webshop! Crea-webshops zijn over het algemeen een beetje gedateerd en krakkemikkig, maar deze steekt daar bovenuit. Toch zou het fijn zijn als je winkelmandje niet na korte tijd weer geleegd wordt en je wat langer ingelogd blijft.

Goed product!

Keuze in het assortiment. Productinformatie is duidelijk en komt overeen met het ontvangen product. Snelle en duidelijke levering.

Snel

Snelle beantwoording van mijn vraag per email en na bestelling heel snel geleverd

Weinig/slechte communicatie

Een bestelling geplaatst van leren labels met eigen tekst. Levertijd zou een week zijn. Echter daarna nog geen mail gehad over de bestelling. Zelf heen gebeld en daar kreeg ik te horen dat het zojuist klaar stond voor verzending en dat het door de vakantieperiode langer duurde en dat had ik natuurlijk al gehoord, aldus demedewerker aan de telefoon. Eenmaal de bestelling binnen zag ik dat er 10 st. te weinig waren. Hierover gemaild. Waarbij ik een reactie kreeg dat zij hiervan op de hoogte waren en dat ze dat op de pakbon hadden gezet, maar dat dit waarschijnlijk niet goed door is gekomen, en dat de levering alsnog zou worden geleverd eind deze week. (Helaas nog niet de restanten ontvangen). Op zich wordt er wel gereageerd, maar je moet er wel keer op keer naar vragen. Of de laatste worden geleverd is nog de vraag.. slechte communicatie in ieder geval.

Lotte levering en netjes verzorgd,g hier zeker vaker bestellen.👍👍👍

Zowel de producten als de vlotte verzending als de uitleg aan de telefoon: allemaal top! We blijven hier bestellen. Heel tevreden!

Ondanks de vakantie periode snelle bevestiging en verzending. Alles keurig ingepakt en artikelen voldoen aan verwachting. Ik kan aan de slag!

Snelle levering en goede service

Prettig en goed geholpen.

Ik was op zoek naar een bepaalde wol, die bijna overal uitverkocht was, maar wolcafé had deze nog op voorraad. Werd heel vriendelijk geholpen aan de telefoon, wol werd dezelfde middag nog opgestuurd. Werd mij echt gevoel gegeven dat geen moeite teveel was.

Goed verpakt en precies zo wat ik besteld heb.

Zeer goede persoonlijke service

Uitstekende klantenservice. Na lang twijfelen besloten gepersonaliseerde knoopjes te bestellen. De website toont de wijzigingen niet aan, waarna ze voorstelden om een aantal ontwerpen voor me te maken waaruit ik kon kiezen. Geen vraag was teveel. Ook advies in welk materiaal (knopen, leder,...) ik het best gebruikte was zeer accuraat. De geleverde lederen labels zijn zeer mooi kwalitatief afgewerkt. Hier bestel ik zeker opnieuw.

Super goed

Snelle levering , en een zeer duidelijke beschrijving 👍