Pluspunten
Snelle levering. Mooie producten. Goed verpakt.
Pluspunten
Vlotte levering van twee mooie producten. Ook een extraatje erbij; leuk.
Pluspunten
Super fijne service! Had de producten besteld en de volgende dag al in huis! Met een kleinigheidje erbij! Super leuk! Ben er heel blij mee en ga zeker vaker bestellen!
Verbeterpunten/
Pluspunten
Supersnelle levering
Pluspunten
Goede snelle service ben zeer tevreden zal beslist meer gaan bestellen.
Pluspunten
zeer snel en correct! bedankt!
Pluspunten
Bestelling keurig verzorgd
VerbeterpuntenHet blijkt lastig/kostbaar te zijn om iets te ruilen. Misschien kan een retourbon helpen en dan kosten delen.
Pluspunten
Manier waarop de bestelling wordt gedaan en afgeleverd is heel goed
VerbeterpuntenN.v.t
Pluspunten
Mooi product, ontvangen zoals beschreven
VerbeterpuntenVoor een brievenbuspakje zijn de verzendkosten te hoog.
Ophouden met dit soort afschuwelijke beoordelingsmails te sturen. Bijzonder irritant en een reden om niet meer bij dit bedrijf te bestellen. Vragen om beoordeling is bij mij standaard een slecht cijfer!
Beste Tineke, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. We hebben gelezen dat je het vervelend vindt om beoordelingsmails te ontvangen. Derhalve hebben we deze opmerking uitgezet bij Kiyoh en hebben ervoor gezorgd dat je bij een volgende bestelling geen beoordelingsmails meer zult ontvangen. We hopen dat het hiermee naar tevredenheid is opgelost en je met plezier nog eens terugkomt bij Wolcafé.
Pluspunten
Gewoon prima!
Pluspunten
Snel en accuraat
Pluspunten
goede communicatie over levering
Verbeterpuntenweet ik niet
Pluspunten
In de winkel altijd zeer vriendelijk en deskundig geholpen, nu via internet besteld zeer snel in huis. Donderdagavond besteld, zaterdag morgen geleverd! Helemaal top!
Pluspunten
Supersnel binnen, leuk presentje erbij. Leuke ervaring en ook aan te raden voor anderen.
Pluspunten
Goede snelle service via mail Workshops zijn prima Snelle levering van bestelde producten
Pluspunten
Snelle levering. Goed verpakt. Prima telefonisch contact.