Ik vind het leer label tegen vallen en de bezorging duurde lang en ik moest €3.95 betalen voor een pakketje in de brievenbus. groet Henneke Hermsen
Positive
I found the rattle fish I wanted and I am very satisfied about the amigurumi items you have.
Pluspunten
Heaas was de door mij gewenste kleur garen niet op voorraad. Ik werd per mail én telefonisch persoonlijk geadviseerd op een zeer prettige deskundige manie! Top!!!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Ruim assortiment en vlotte levering.
VerbeterpuntenIk heb leren labeltjes besteld en die zien eruit alsof ze nat zijn geweest
Pluspunten
Perfecte service. Snelle levering. Tot de volgende keer.
Pluspunten
Ruim assortiment Snelle levering
Pluspunten
LEUK dat ze dit product aanbieden Zelf gemaakte leren labels
Pluspunten
top dat jullie het verzend materiaal, (dozen) her gebruiken, dit kan ik zeker waarderen.
VerbeterpuntenIk had het fijn gevonden als ik eerder geïnformeerd zou worden per mail, dat de levering wat op zich zou laten wachten. De juiste hoeveelheid bollen waren niet op voorraad, dit wist ik niet toen ik het bestelde. In dit geval heb ik drie keer er achter aan gebeld of gemaild, iedere keer was dit mijn initiatief. Ik heb twee weken op de bollen wol gewacht. Juist toen ik dacht, ik annuleer alles maar, kreeg ik een bericht dat jullie het verzonden hadden.
Pluspunten
Snelle levering, prima verpakking
Pluspunten
Mooi ontwerp, Denken met je mee
VerbeterpuntenDoor wat hectiek werd er niet echt op mijn mail gereageerd, dit duurde redelijk lang
Pluspunten
Snel en secuur geleverd
Pluspunten
levering binnen 24 uur. super
Verbeterpuntengeen bevestiging per mail ontvangen van bestelling.
Pluspunten
Goede website en een hele snelle levering