Pluspunten
Zeer snelle levering, goede prijs/kwaliteitverhouding
Pluspunten
Snelle levering en goede afspraken.
VerbeterpuntenHet zou fijn zijn als je zelf het aantal stuks kunt invoeren. Dus niet alleen 10 of 30, maar ook hogere getallen.
Pluspunten
Heerlijk bedrijf behulpzaam en zo leuk! Nodigd uit om iets leuks te maken
VerbeterpuntenHeb ik niet!
Pluspunten
snel geleverd
Verbeterpuntenis prima zo
Pluspunten
Hele snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
kwaliteit garen tegen een lage prijs, volop keuze. Snel antwoord als iets niet goed loopt in de bestelling.
VerbeterpuntenIk heb al twee keer colour crafter van scheepjes besteld. De kleuren zijn sowiezo moeilijk te zien, ligt aan je pc of tablet. Maar als ik wil kijken of bepaalde kleuren, die niet bij elkaar staan, toch matchen, moet ik in mijn winkelwagen kijken. Daar is de kleur heel klein afgebeeld en zat er ook nog een kortingsticker overheen. Hierdoor heb ik weer wol bij moeten bestellen, een bepaalde kleur paars kleurde echt niet bij de rest. Ook is mij niet duidelijk of ik mag retourneren en hoe dan? Zijn daar kosten aan verbonden?
Pluspunten
Vandaag besteld. Morgen in huis. Perfect. Leuke attentie bijgesloten
Pluspunten
vriendelijk en vertrouwd
Pluspunten
Leuk klein kadootje erbij
Pluspunten
Zowel de snelheid en de levertijd was perfect en kon ik volgen via mijn mail. Zeer tevreden!
Pluspunten
Supersnelle levering! Top
Pluspunten
Vriendelijk, goed bereikbaar,
VerbeterpuntenMijn bestelling werd later verzonden omdat niet alles op voorraad was. Ik denk dat het goed is als klanten daar over ingelicht worden.
Pluspunten
Mail sturen als er iets niet in voorraad is
Pluspunten
Een snelle reactie op de bestelling. De bestelling binnen 24 uur in huis. Alles zat keurig verpakt met een duidelijke beschrijving van het patroon
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Nihil
VerbeterpuntenIk vind het patroon van de mochila tas helemaal niet bruikbaar !! Zeker voor iemand die nog nooit zo’n tas heeft gemaakt. Ben een boek moeten gaan kopen om betere uitleg te hebben. Spijtig ...
Heel prima hoeft niks te verbeteren
VerbeterpuntenNiet